Piratstvo sportskog streamanja: Amazonov uređaj ko
Vezano uz: Piratstvo sportskog streamanja: Amazonov uređaj ko

Kad na istom Amazonovom uređaju više ne radi legalna usluga (MaxTv, "Dolazi uskoro" već 2. godinu), riješenje je 5-6 puta bolja ilegalna IPTV usluga.

A za sve je kriva struja.
Da nema struje, ne bi bilo ni piratstva. /S
E, moj Bug...go woke, go broke.

A za sve je kriva struja.
Da nema struje, ne bi bilo ni piratstva. /S
E, moj Bug...go woke, go broke.
Krivi su Edison i Tesla što su se rodili, tj njhova mater što ih je rodila, tj njihova baba što im je rodila mater....itd
Isto kao što torrenti nisu sami po sebi ilegalni, več dio sadržaja koji se djeli je, nije ni pošta kriva ako ti šalješ HDD pun filmova i serija xy osobi, nije ni Google kriv ako ti šalješ mp3 po mejlu.... Uglavnom da je Amazonu i sličnim u interesu zaustavit iptv piratluk to bi napravili doslovno u 5 minuta, ali pošto nije njihov problem šta ti radiš sa savršeno legalnim uređajem, zaboli ih đoko.
Šta mene zaustavlja da se bacim u ilegalne iptv vode jer kao prvo nedostatak bilo kakvog smislenog sadržaja što nisam več davno pogleda preko streaming servisa ili skinio, i drugo što nemogu premotavat - jer ubij me ali ja reklame više nemam energije gledat, i osim sporta ništa drugo ne gledam u živo! Tako da ako netko nije manijak na sport iskreno ne vidim šta to dobije na ilegalnim ili čak i legalnim iptv platformama, pogotovo što nitko mlađi od 25 nezna ni da postoje tv programi
Šibice - glavni omogučivać potpaljivanja požara. Vatrogasci i osiguravajuća društva okrivljuju industriju šibica.