millennial čet 29.5.2025 20:25

Predivno, svaka čast Damiru.  Obavezno posjećujem prvom prilikom.

Fascinantno koliko jedna obična stvar može prenijeti emocija, kad sam vidio onu koricu Super Maria, kockasti pixeli, naježio sam se. Mogu misliti što će biti kad uđem u muzej. Možda ne bi bilo loše ponijeti paket maramica. 

ihush sub 31.5.2025 20:21
Indestructible kaže...
GSP kaže...
Armor kaže...
U toj sam kategoriji.
Svakako mislim posjetiti, vjerojatno 12.6., dok idem u ZG na kontrolu...

kontrolu čega?

vjerovatno reketari obican radni narod, pa ide da vidi jel sve pod `kontrolom`

-postoje razne 'nijanse' u načinu kako nešto izgovorimo-kažemo.. u ovom slučaju forumaš kaže NA konrolu, ne kaže U kontrolu.. mada je sve za sad u šaljivom tonu a ova opaska je samo želja da se ljudi bolje razumiju i izbjegnu moguće uvrede čak i slučajne.. jer ići na kontrolu tad u pravilu znači, ići na zdravstveni pregled, kontrolni pregled.. dok bi ići u kontrolu značilo da je kontrolor.. :)

Indestructible ned 1.6.2025 21:30
ihush kaže...
Indestructible kaže...
GSP kaže...
Armor kaže...
U toj sam kategoriji.

kontrolu čega?

-postoje razne 'nijanse' u načinu kako nešto izgovorimo-kažemo.. u ovom slučaju forumaš kaže NA konrolu, ne kaže U kontrolu.. mada je sve za sad u šaljivom tonu a ova opaska je samo želja da se ljudi bolje razumiju i izbjegnu moguće uvrede čak i slučajne.. jer ići na kontrolu tad u pravilu znači, ići na zdravstveni pregled, kontrolni pregled.. dok bi ići u kontrolu značilo da je kontrolor.. :)

jesi li takav i u drustvu kad se neko zajebava? 

GSP ned 1.6.2025 21:36
Indestructible kaže...
ihush kaže...
Indestructible kaže...
GSP kaže...
Armor kaže...
U toj sam kategoriji.

kontrolu čega?

jesi li takav i u drustvu kad se neko zajebava? 

njega drustvo izbjegava