Hexfire pon 26.5.2025 12:54

Nejasno mi je to skroz. Taj bezel je stvar koja ga izdvaja od ostatka krda.

Ako će po trajanju baterije biti bliže Garminu kojeg trenutno koristim onda bih razmislio o prelasku natrag na Samsung. Ali nisam baš optimističan.

mateo uto 27.5.2025 06:55

Prije 4-5 godina sam kupio Samsung watch, ne sjećam se modela. Koristio sam ga par mjeseci i kasnije ga poklonio.
Prije par dana sam kupio trenutni watch, ultra model, da vidim jel se šta promijenilo. Ne vidim nikakve promjene, osim što nema rotirajuću krunu.
Ako je toliko mala razlika u 5 godina, pitam se koje "novosti" će donijeti novi model u usporedbi s trenutnim.

Bitanga uto 27.5.2025 08:53
mateo kaže...
Prije 4-5 godina sam kupio Samsung watch, ne sjećam se modela. Koristio sam ga par mjeseci i kasnije ga poklonio.
Prije par dana sam kupio trenutni watch, ultra model, da vidim jel se šta promijenilo. Ne vidim nikakve promjene, osim što nema rotirajuću krunu.
Ako je toliko mala razlika u 5 godina, pitam se koje "novosti" će donijeti novi model u usporedbi s trenutnim.

Pa nema nikakvih novosti. Ja sam još uvijek na Watch 4. A i on je tek donio beskorisni ECG i beskorisni tlakomjer koji ne radi nikako, a čak ni to ne radi bez mobitela i obaveznog baždarenja svakih mjesec dva.