Metalna kugla u Kolumbiji pokreće spekulacije o iz
Vezano uz: Metalna kugla u Kolumbiji pokreće spekulacije o iz

metalna tangosica

Unutra su mini izvanzemljaci, a to im je letjelica. Unutra ih je 116 živih i 43 smrtno stradala prilikom pada.
Javio mi je kolega, poznati kolumbijski astronom Mario Eskobar.

Ima na Temu za 1 dolar.

Čovjek očekuje bar neki pametni komentar a kad ono...

Svemirska tehnologija od prije par stoljeća, ručno urezani simboli i crtarije, kontakti za spajanje direktno na sabirnicu CPU-a su urnebesni, a konektori za punjenje baterije nisu ni označeni. Ukratko, kao da je netko iskoristio otpad sa srušene izvanzemaljske letjelice i napravio priručnu sondu za... ne znam ni koju bih namjenu uopće naveo.

Ja mislio da je to članak još od prvog aprila.

Malo previse ovog trasha dobija pozornost.
Kad smo kod slicnih tema, sjecamo li se onog malog fosiliziranog vanzemaljca koji je isao na X-ray?
To je trebalo zavrsavati pred kongresima i sl, pa je stvar zamukla.
Any news there?
Jerbo ove sfere iz atmosfere su easy. Susjed Mile je "resi" za vikend ako nije popio koju.

A tu sam izgubio zdjelu za salatu

To je civilizacija iz Andromede, vidi se po fontu. Ova kugla je distorzijski fergazer za njihov warp pogon. Došli su u Kinu naručiti 20.000 komada jer je jefitinije dok njihov Darth Trumpizar nije uveo carine, jedan isp'o iz space lorryija iznad južne Amerike.

Ne, ne.
Došli su po kristalnu lubanju
Očekujem uskoro opširan Bug članak o čudotvornoj kristalnoj lubanji.
Očekuje se ekspertiza i Roske iz Bele Lađe.

Malo previse ovog trasha dobija pozornost.
Kad smo kod slicnih tema, sjecamo li se onog malog fosiliziranog vanzemaljca koji je isao na X-ray?
To je trebalo zavrsavati pred kongresima i sl, pa je stvar zamukla.
Any news there?
Jerbo ove sfere iz atmosfere su easy. Susjed Mile je "resi" za vikend ako nije popio koju.
Ako je fake sigurno je zato zamrlo. Ako je pravi vanzemaljac sigurno je zato zamrlo.
Uglavnom, sigurno je fake osim ako nije

Da li pratite što se govori na kongresnim saslušanjima ili već znate da je sve "fejk"
Da li vam je barem jedan "zviždač" zapeo za oko ? Jer ima ih previše, a karijere su im impresivne i nitko od njih nije dobio jednog dolara za to "zviždanje".
(BTW male mumije če također doći pred kongres, ali budući da nisu nađene na teritoriju SADa treba malo vremena za birokraciju.

.

Kako ljudi reagiraju na čudno i nepoznato ?
Jedan dio se iz praznovjerja boji, a drugi dio se iz arogancije izruguje.
Srećom ima i onih par postotaka koji istražuju.
Dobro je da su ovu kuglu za razliku od nekih prije, prvo zgrabili istraživači iz ne vojnih oblasti.

Zašto se netko tko ne vjeruje u izvanzemaljsko porijeklo "arogantno" izruguje ?
Poše; "Konstrukcija sfere intrigira znanstvenike. Nije pronađen nijedan zavareni spoj, spojnica ili oznaka sastavljanja, što predstavlja izazov konvencionalnim tehnikama proizvodnje.!
Nije to neka čudna metalna kugla na kojoj se ne vidi spoj, odn. koja je iz jednoga komada
Gledaj
Točno se vidi gdje je spajano, i ništa specijalno ne izgleda. Izgleda na dvije posude za rižu. Ne znam koji institut je obavio istraživanje da bi rekao kako se ne zna način spajanja tog predmeta.
Čim se spomenu znanstvenici, pojedinci se prikvače, iako nidje nije objavljeno gdje je taj predmet analiziran.

Članak na razini 24sata, zato i nije potpisan. Članak čisto da ispune dnevnu normu i malo povećaju "enGEJđment" za oglase.
Da li bi ikoji znanstvenik koji drži do sebe držao nepoznati objekt golim rukama?
I ovo što iznad kolega kaže, kak nema vidljivih spojeva ako ima???

https://www.amazon.co.uk/Gazing-Balls-Gardens/s?k=Gazing+Balls+for+Gardens
Jebate pa to je invazija izvanzemaljskih kugli, ofce probudite se

Zašto se netko tko ne vjeruje u izvanzemaljsko porijeklo "arogantno" izruguje ?
Poše; "Konstrukcija sfere intrigira znanstvenike. Nije pronađen nijedan zavareni spoj, spojnica ili oznaka sastavljanja, što predstavlja izazov konvencionalnim tehnikama proizvodnje.!
Nije to neka čudna metalna kugla na kojoj se ne vidi spoj, odn. koja je iz jednoga komada
Gledaj
Točno se vidi gdje je spajano, i ništa specijalno ne izgleda. Izgleda na dvije posude za rižu. Ne znam koji institut je obavio istraživanje da bi rekao kako se ne zna način spajanja tog predmeta.
Čim se spomenu znanstvenici, pojedinci se prikvače, iako nidje nije objavljeno gdje je taj predmet analiziran.
Cak ni alignment nije dobar, vidi se odstupanje, kao da ga je japanac spajao.

Baš ste sumnjičavi. Fox News je prenio vijest, zar vam to nije dovoljno? ;-))
jjjjjje