Šef Gearboxa o cijeni Borderlandsa 4: "Ako si prav
Vezano uz: Šef Gearboxa o cijeni Borderlandsa 4: "Ako si prav

meni je borderlands najbolja igra u životu...međuzitim još nisam niti dvicu završio nakon stotinei stotine sati...tako dok ja zgotovim dvicu...pa tricu...pa onaj spinoff...dotle bude četvorka za 5E...jedinicu i dvicu igrao piratske na pc-u...nakon ča je pc otišao u vječna lovišta uzeo ps4 pro i za njega uzeo bordrlands goty i handsome collection bit će sve skupa za 10E....na epicovom računu imam mukti od njih tricu...kad se ponovno vratim na pc...eto spreman sam se odvojiti od 50E i kupiti pandora box(koji ima sve dosad izašlo od borderlandsa)

I ja sam u prvom susretu sa BL reko kaj je ovo crtani i na kraju završio na 4000 sati samo u BL2.

Arrr to the high seas, matey har har har

On je kupio igru za $80 91... Je, a koliko su ostale stvari koštale te 91.? Igre i ovaj tip tehnologije su onda bile luksuz, sada su mainstream. Kuća u Americi je onda koštala $200 000, a danas ta ista košta $2 000 000. Možda je zato i mogao odvojiti $80 od minimalca jer minimalac baš i nije toliko porastao u tih 30+ godina...
Mene od cijene, ionako to ne bih kupio na release day ni da je $60, više brinu promjene u EULA gdje im moraš dozvoliti da ti instaliraju rootkit koji ti pobere sve podatke privatne podatke. Da mogu softverski i uzorak krvi i stolice bi tražili... To će moda za BL5 trebati poslati uzorak prije nego te puste u igru...
Nikad u zivotu nisam kupio igru, niti cu. Isto vrijedi i za crtani roman. 😅