iPhone 17 Air imat će bateriju od samo 2.800 mAh?
Vezano uz: iPhone 17 Air imat će bateriju od samo 2.800 mAh?

ma lako za Apple i debile koji to kupuju, ali najgore je sto ce i mutavi Samsung i ostali u industriji to pocet kopirat...

Sumnjam s obzirom kolike su ove ultre ko blokovi, neznam dali sam vidio vece i deblje mobitele

Pa samsungov S25 Edge izlazi ovaj mjesec. On barem ima 3900 mah. Jabučarima se opet prodaje najgore smeće

Pa samsungov S25 Edge izlazi ovaj mjesec. On barem ima 3900 mah. Jabučarima se opet prodaje najgore smeće
Zaboravio si da jabučari imaju puno bolje optimiziran OS i aplikacije. Pričekajmo prvo testove, pa onda komentirajmo, a ne ovako napamet.

Zaboravio si da jabučari imaju puno bolje optimiziran OS i aplikacije. Pričekajmo prvo testove, pa onda komentirajmo, a ne ovako napamet.
Ios je smeće

Upravo sam krenuo isto napisati, samo ironično. Nije li, i bez ovog tretmana mršavljenja, već godinama "obični" iPhone jedan od najslabijih uređaja u klasi kada je u pitanju autonomija?

Upravo sam krenuo isto napisati, samo ironično. Nije li, i bez ovog tretmana mršavljenja, već godinama "obični" iPhone jedan od najslabijih uređaja u klasi kada je u pitanju autonomija?
Što je najgore nije više, da, večinom imaju manju bateriju ali iOS je isto tak dosta bolje optimiziran jer imaju vrlo malo različitog HW tako da je to punooo lakše za njih nego za Android zajednicu, u kojoj samo Samsung ima 10 puta više modela nego Jabuka, a gdje su još svi ostali proizvođači i modeli i različite vrste HW.... ta razdrobljenost je veliki plus i isto tako ogroman minus za neke stvari kod Androida. To je uglavnom razlog zašto Androidi imaju veću bateriju nego jabukovače.
Jedan veliki plus kod Androida je što dosta modela podupire super brzo punjenje tako da čak ako ti i baterija ne izdrži cjeli dan, sa 10 min na punjaču je digneš za 50-60% jabukovača ne j...e niti pod razno jer kako vidim samo 16 pro i prema gore podupiru 30W, dok je večina modela još uvijek na max 20W, dok su kineski Androidi več prešli 100W.
Ali opet tako šta će mi tanak telefon ako ga moram punit dva puta na dan, plus to da svi stavljaju maske na telefon i onda izgubiš prednost te "tankosti"
Ovo samo Jabuka more, prodat super tanki telefon na kojeg zaljepiš dodatnu bateriju
Koja komedija, a stoka će opeeet i to sranje kupovat!!!