Hrki87 pet 16.5.2025 16:02

Koristim Firefox + uBlock origin vec godinama. Ja reklame i dalje ne vidim niti me Youtube prca. Zašto si jednostavno ne istalirate blocker i gotovo? Jebe mi se za novi manifest (koji ce onemogucavat adblockere) i Chrome koji je ionako smeće...

fromcelltohell pet 16.5.2025 17:08
zzib kaže...

Ne znam o kakvim reklamama se radi. Nije valjda da još netko koristi Chrome, Edge, Firefox dok su dostupni Brave, Opera, itd.

Ne znam ni ja. Koristim  Chrome i još uvijek mi ne iskaču nikakve reklame. Uz ublock origin addon, dakako.

Doslovno niti jedna jedina reklama na desktop inačici Chrome preglednika.

Do kada će tako biti, ne bih znao. Al' dokle ide...ide.

LudaRajcica pet 16.5.2025 18:13

Placam si premium i nemam problema sa reklamama :)

btw. reklame sam gledao cijelo djetinstvo i ne vidim problem u njima, problem je sto cu ja radje platiti i izbjeci ih nego da ih gledam, tako da, HVALA Youtube & Google ;)

flatino pet 16.5.2025 18:31

Ma ljudi moji, ko ima VPN nek ga zvekne na Albaniju – ili neku od onih zemalja gdje Google još nije pustio pipke – i udri brale! Nema reklama, sve leti ko po loju! Ko da si se vratio u dobra stara vremena kad si mogao gledat YouTube bez da ti iskoči reklama za čaj koji topi salo dok spavaš!

BugLove pet 16.5.2025 18:32
zzib kaže...

Ne znam o kakvim reklamama se radi. Nije valjda da još netko koristi Chrome, Edge, Firefox dok su dostupni Brave, Opera, itd.

Ne možeš ih izbjeći kad gledaš Yubito na TV-u.. Tako moje dijete u zadnje vrijeme mora usred crtića pogledati koju turbofolk  pjesmu.