Samsung Galaxy S25 Edge stiže na tržište s debljin
Vezano uz: Samsung Galaxy S25 Edge stiže na tržište s debljin

Mene ispadne 1.061,00€ sa popustom, ne znam ako je to jer firma ima deal sa Samsungom ili je to neki preorder bonus koji dobiju svi.

a ultra 1125€ po meni nema smisla uzeti za tu lovu losiji mob.

158,2 x 75,6 x 5,8 mm / 163 g
imamo tanku lopatu...to mi je u životu bitno hoće lopata bit 6mm ili 8mm...na tu lopatu će većina staviti maskicu jerbo 1250E nije 20 kuna...tako da opet debljina ide na 8mm...150mm x 70mm x 8,3mm je nekakav idealni omjer kojeg ima iphone 16 pro...taman
bilo bi im bolje da su napravili S mini seriju...samo smanje dijagonalu da pokrije 140mm
A po cemu to bolje bilo? 90% Trzista ne zeli male telefone, i to je cinjenica. Da trziste traze takve telefone, nema razlog da ovi proizvodjaci ne prave iste.
Sto se tice telefona, preseravanje forumasa kao i obicno, ono kao da se citav svijet vrti oko njih pa na kraju ne treba nista izbaciti sta je drugacije.
Sva poenta S25 Edge jeste u toj tankoci, naravno ima kompromisa, no ako neko zeli kupiti takav telefon, neka kupi.
Samo neka negativa, pa nije ni lako napraviti tako tanak telefon sa mocnim hardverom.

iste dimenzije ko s25 plus samo plus je 1,5mm deblji i 27 grama teži i ima 30% veću bateriju...bolje kamere...bolji ekran i 30% manju cijenu
kod mobitela je upravo širina koja najviše utječe na ugodu u ruci i kod uporabe...hoće biti 1,5 mm tanji i 27 grama lakši je nebitno jerbo širina je ta koja diktira bolji držanje u ruci...uzmeš prošlogodišnju ultru i xiaomi 14 ultru u ruke i tih 5mm razlike u širini xiaomi 75mm 24 ultra skoro 80mm se ubitačno osjeti
recimo ultra bez olovke...idealnih 70mm širine

Pls objasnite mi kako vi nosite mobitele? Jel svi imate neke torbe za njih? Jer meni kao nekome ko koristi dzepove jako puno znacia 25g razlike iako bi volio da je razlika i veca. Takoder samsung jebe zid sa ovim da ne mogu imat vecu bateriju u ovom mobu sa tehnologijom koja postoji. Takoder mogu i optimizirat mob da baterija duze traje al onda odu pare od pustih partnerstva. Problem je pohlepa i lazno predstavljanje tankih mobitela kao propali projekt

Meni isto velicina i masa bitna, ne idem vise iznad 6.1" cca, ovi jos i traze milju za to hahaha, pa oneplus 13T ih ponizio s velicinom i baterijom

Da ima silicon carbon bateriju kao svi kinezi, ovaj model bi imao donekle smisla.
Ovako, S25+ je dosta tanak i lagan, ali uz mnogo bolju bateriju
158,2 x 75,6 x 5,8 mm / 163 g
imamo tanku lopatu...to mi je u životu bitno hoće lopata bit 6mm ili 8mm...na tu lopatu će većina staviti maskicu jerbo 1250E nije 20 kuna...tako da opet debljina ide na 8mm...150mm x 70mm x 8,3mm je nekakav idealni omjer kojeg ima iphone 16 pro...taman
bilo bi im bolje da su napravili S mini seriju...samo smanje dijagonalu da pokrije 140mm