Savezne države tuže Trumpa zbog obustave programa
Vezano uz: Savezne države tuže Trumpa zbog obustave programa

I to na čelu sa Kalifornijom - naravno kad se troše puste milijarde na woke sranja, ilegalne migrante i propale infrastrukturne projekte. 16 milijardi su sprašili na par kilometara željeznice koja ne vodi nikuda i od procjenjenih 33 milijarde su došli na 128 milijardi a napravili doslovno ništa.

Sto ocekivati od ekipe koja ne shvaca da u vatrogasnim hidrantima treba imati vode?
I da ih radi toga osiguravajuce kuce odbijaju osigurati preko 10 godina.
A placaju najzesce poreze u zemlji.
Natural selection much?

Tko bi rekao. Ja mislio da će kapitalizam i nevidljiva ruka to riješiti, a ne da se vode upravni postupci gdje državna tijela govore jedno drugom "''ajte vi".

16 saveznih država nemaju 5 milijardi dolara (312 milijuna svaka) za punionice? 😂
Prvo, ako si se ti obavezao da ćeš mi dati 100€ da njima napravim nešto, a sad nećeš, ne radi se o tome imam li ja 100€ ili ne, već da si se ti meni to obavezao.
Drugo, kada neka od tih saveznih država planira i usvaja godišnji budžet, to se ne radi tako da se ostavi gomila novca da "bleji" nealocirana, pa da mogu da izvade po nekoliko stotina miliona svaki put kad nekome padne na pamet da bi za njega bilo baš "ekonomično" da ne da novac koji je trebalo (danas punionice, juče univerziteti i njihovi istraživački programi, sutra nešto treće). Dakle ne, nema toliko para.
I zato se vraćamo na tačku jedan i dolazimo do tužbe.

Naši naprave rebalans proračuna ako zafali, ne znam za amere.
16 saveznih država nemaju 5 milijardi dolara (312 milijuna svaka) za punionice? 😂