Boris grozni sri 7.5.2025 18:01

Nista cudno, toliko su zakomplicirali totalno jednostavnu stvar da to nisu istine! Netrebaju nam nikakvi kontroleri i ostale kerefeke, dovoljno je to nabiti na glavu i da mogu u cod-u, battlefieldu i ostalim fps igrama najnormalnije samo pomicati glavu, ostalo sve radis na tastaturi i misu, to je funkcioniralo u par igara fantasticno i nemogu si zamisliti da mi tako radi recimo novi battlefield, uf dao bi za to guzice

ihush sri 7.5.2025 19:29
Boris grozni kaže...

Nista cudno, toliko su zakomplicirali totalno jednostavnu stvar da to nisu istine! Netrebaju nam nikakvi kontroleri i ostale kerefeke, dovoljno je to nabiti na glavu i da mogu u cod-u, battlefieldu i ostalim fps igrama najnormalnije samo pomicati glavu, ostalo sve radis na tastaturi i misu, to je funkcioniralo u par igara fantasticno i nemogu si zamisliti da mi tako radi recimo novi battlefield, uf dao bi za to guzice

-eh da.. :)

i btw.. minecraft, jedini-pravi je java edišn.. bedrock je onak, komercijala za konzole, nešto što ms kao klasični pacer ubija.. osnovna razlika je target-uređaji i veći problem update koji nije stvar izbora (verzije).. bredrock ili pocket su onak, za djecu i ms ideju o zaradi.

-tad ni support za vr (kao tema) nije bitna stvar, promjena.. tj tko je želio, dodao je.. odavno, kao i ostale mogućnosti modularnog modela npr optifine tj ono što je glavna stvar, srž, bit, najvažnije.. mc nije nešto gotovo nego legiči za slaganje koje može bilo što.. naravno običan juzer-gamer nema znanja pa ni želju.. želi klik-next i gejmati.. no mc nudi sve, može, neovisno što komercijala želi ili gura-abanda.. bar dok i to ne ubiju kao skype :) ..

Ezio čet 8.5.2025 01:53

Šteta. VR je bio baš ok u minecraftu. Ali primijetio sam da nije toliko interesantan mojem sinu koji često igra MC koliko meni koji ga uopće ne igram. Ono na početku igre kad iz gledanja ekrana "uđeš" u taj ekran je izgledalo impresivno, čak i meni koji vr imam otkad je izašao za ps4. Ali sinu koji ima 7 godina to nije bilo niš posebno...

Jazzer čet 8.5.2025 13:31
xtimex kaže...

Tako će biti i sa AI, tresla se gora rodila se miš

E ako nije u pitanju trolanje onda si se kod ovog baš poskliznuo. Usporedio si kruške i jab.. ma kakve jabuke, svemirsko kamenje.

millennial čet 8.5.2025 16:36
xtimex kaže...

Tako će biti i sa AI, tresla se gora rodila se miš

e jesa ga sad bubnuo, nadam se da si ostao živ  AI već imaš u masovnoj primjeni na svakom koraku, od pro levela do običnog vulgaris korisnika.