stirko55 uto 6.5.2025 10:34

Ma smijesni pokusaji i Apple-a i Samsunga samo da uvjere ljude da oni zapravo ne zele tanke i male mobitele nego cigletine sa top kamerama. Dajte nam tanki mobitel velicine do 6" sa baterijom koja traje i bez neke pretjerano bolesne kamere i ja zadovoljan. Bitna mi je prakticnost i dugotrajnost a ne to da mogu uslikat putnike u avionu koji leti tako da im se u potpunosti vidi svaka dlaka na lijevoj obrvi.

Umbel uto 6.5.2025 12:48

Vidim po mnogima bi takva kucista trebalo nuditi iskljucivo za mobitele sa velikom baterijom? Ne razumijem sta vecini nije jasno? Po tome na manjim autima se zadnja klupa ne bi trebala preklapati jer sta si kupio mali auto ako prevozis velike stvari? Ili kabrioleti ne bi trebali imati sklopivi krov?

Posmatrač uto 6.5.2025 21:37
T700 kaže...
mogao je biti deblji ali mislim da će ta varijanta isto imati kupca.

Osoba bi mogla imati još jednu maskicu negdje u rezervi pa ju samo zamjeni s dtugom tj drugom baterijom.

I to bi stvarno kupio? Tanki telefon i masku sa baterijom da imas imalo pristojnu bateriju? U cemu je to bolje od normalnog telefona sa normalnom baterijom? A da ne spominjem 120w punjenje koje je za iphon daleka buducnost..... 

Posmatrač uto 6.5.2025 21:40
Umbel kaže...
Vidim po mnogima bi takva kucista trebalo nuditi iskljucivo za mobitele sa velikom baterijom? Ne razumijem sta vecini nije jasno? Po tome na manjim autima se zadnja klupa ne bi trebala preklapati jer sta si kupio mali auto ako prevozis velike stvari? Ili kabrioleti ne bi trebali imati sklopivi krov?

Daj jednu jedinu prednost tog setupa? Samo jednu.... OSim da budes cool i u trendu jer imas najnoviji shitiphone za kojim moras tegliti agregat.....DOk ostatak normalnog svijeta ima dobre baterije sa 120w punjenje koji fakticki eliminise punjenje kao proces jer traje bukvalno 15 minuta max...Poco F6 pro 19 minuta od 0% do 100% a nikad nije na 0%.....

T700 uto 6.5.2025 22:41

ja nebi kupio. Ali očito ima onih koji će kupit zato jer je tanki.

Nemaju svi 120w, prinjerice samsung sa a56 ima 40w i čudno mije zašto se još gura to. Minimalno bi trebalo biti 80w.

Posmatrač sri 7.5.2025 07:06
T700 kaže...
ja nebi kupio. Ali očito ima onih koji će kupit zato jer je tanki.

Nemaju svi 120w, prinjerice samsung sa a56 ima 40w i čudno mije zašto se još gura to. Minimalno bi trebalo biti 80w.

ALi nisu tanki....

Mobitel plus maska sa baterijom uopste nije tanak mobitel. Ja ovo vidim samo kao nacin da apple proda bateriju posebno....

A56 kosta koliko? Iphone kosta koliko? MOj mob kosta djelic cijene iphonea a ima 120W punjenje vecu rezu i sl djidje midje....

Dwyane Wade sri 7.5.2025 08:20

Ajde samo izbacite iPhone 7 opet, updejtate malo te čipove da se gore može staviti donekle novi iOS i ne treba drugo. Ne zanima me kamera od 50 milijuna piksela i ostale drki** kad onda završim s ciglom od 300g koju moram tegliti okolo. Isto tako nikad neću staviti maskicu na mobitel jel sta je sljedeće, presvlake u novom autu?

stirko55 sri 7.5.2025 13:24

Ja ne razumim ove ljude sta govore da oce mobitele sta su preko 200g. Ja ne znam kako vi nosite te mobitele ali meni smeta kako god okrenem osim ako necu nositi neku torbu u kojoj moze stat, a to necu sigurno. Svrha mobitela bi trebala biti prenosivost sta znaci da bi mobitel od tipa 130g trebao biti standard ali ljudi iz neog razloga vole imati televizije u dzepu pa im portabilnost nije bitna.

filip_medo sri 7.5.2025 13:36
stirko55 kaže...

Ja ne razumim ove ljude sta govore da oce mobitele sta su preko 200g. Ja ne znam kako vi nosite te mobitele ali meni smeta kako god okrenem osim ako necu nositi neku torbu u kojoj moze stat, a to necu sigurno. Svrha mobitela bi trebala biti prenosivost sta znaci da bi mobitel od tipa 130g trebao biti standard ali ljudi iz neog razloga vole imati televizije u dzepu pa im portabilnost nije bitna.

Apsolutno ne, u redu malo sam pojeo vlastito g**** jer sam popljuvao bateriju iphone, unazad par generacija drži solidno ( od jutra do mraka bez problema ) prešao sa cigli na maleni telefon base iphone 6.1" ekran. Zapravo mi je najveća zamjerka težina za koju niti nisam znao do prije par godina da mi je bitna stavka, ali ne vidim kako će iP postati lakši bez da ne žrtvuju bateriju i potencijalno pregrijavanje zbog skučenosti "kučišta", a malkice brže punjenje iphone-a također nebi škodilo.

ATJLučko sri 7.5.2025 14:24

Vidim da je gro ekipi problem težina mobilnog gadgeta, pa onda i veličina dijagonale, jedan anketa (koja će moguće nekom u BUGu biti od koristi u dogledno vrijeme), ali molim budite iskreni i pošteni, koliko ste teški ?! 
Usporedo ću staviti i visinu, čisto da se učini jedna kroki tablica gabarita sudionika ovog foruma, ovog topica! 

stirko55 čet 8.5.2025 16:44
filip_medo kaže...
stirko55 kaže...

Apsolutno ne, u redu malo sam pojeo vlastito g**** jer sam popljuvao bateriju iphone, unazad par generacija drži solidno ( od jutra do mraka bez problema ) prešao sa cigli na maleni telefon base iphone 6.1" ekran. Zapravo mi je najveća zamjerka težina za koju niti nisam znao do prije par godina da mi je bitna stavka, ali ne vidim kako će iP postati lakši bez da ne žrtvuju bateriju i potencijalno pregrijavanje zbog skučenosti "kučišta", a malkice brže punjenje iphone-a također nebi škodilo.

Pa nece u tome i je problem i onda ce to predstaviti kao da korisnici ne zele manje i tanje telefone. Normalno da zele ali isto tako zele da baterija traje barem jedan dan i da se mobitel ne pregrijava kao sto si i rekao. Ja stvarno ne mislim da je to puno za traziti uz tehnologiju koja trenutno postoji