millennial uto 6.5.2025 02:05

hey ho, a deficit? ipak to nije bio glavni razlog carina? 

inače uvijek se divim kada AI/novinari pišu članke:

Uslijedio je oštar pad vrijednosti dionica... dionice Netflixa izgubile su 4,7% vrijednosti, dok su Disney i Warner Bros zabilježili padove između 2% i 3%. Dionice Paramounta i Comcasta pale su oko 1%.

stvarno oštar pad, ne znam kako su samo preživjeli ovaj dan 

ante_etna uto 6.5.2025 10:46

Je, ameri su ludi za stranim filmovima, obožavaju slušati strani jezik u filmu i čitati titlove. U Europi ne znam kad je netko pogledao neki domaći film što god to značilo, bilo domaći domaći ili neki ne-USA. Teško ćemo i sada s carinama prodati "Lud, zbunjen, normalan" dok Dva i pol muškarca slave dvadesetgodišnjicu repriziranja po Europi. Lokacije snimanja? Ništa, neka javi Tom Cruisu da sada nema više skakanja i trčanja po azijskim neboderima i pustopoljinama i kada bude obarao sovjetske ili neprijateljske avione, to mora biti u Floridi. Scene u Parizu neka budu CGI ili tamo po Las Vegasu gdje postoje kopije. Samo to treba dokazati da ne bi bilo "to smo mi montirali u studiju", a po putnim torbama stranjske gaće i špeceraj. Daily Wire snima sve kod kuće i radi jako lijepe antidiznijevske verzije pa propada, možda bi trebala država malo pomoći firmi kad više neće braća Wilks. Sljedeće, uvodi carine na strane operativne sustave i office alate i programe.