Mozilla upozorava: Firefox pred gašenjem zbog anti
Vezano uz: Mozilla upozorava: Firefox pred gašenjem zbog anti

Koristim ga od prvih dana, sve ostalo mi je uzasno

bez firefoxa i origin adblocker internet mi je nezamisliv.

Ma evo već mi suza krenula...

Neka visi Pedro, kao i do sada ...

Ej stari, jesi Bingao ono danas ?
-Kaj
-pa jesi li Bingao ono što sam ti rekao ?
O čemu ti to ?
Joj glupane, , jesi li guglao kao što sam ti rekao..
Aaaa, to, pa reci guglanje, kakvo Binganje.

Ovo im pise u terms of service
When you upload or input information through Firefox, you hereby grant us a nonexclusive, royalty-free, worldwide license to use that information to help you navigate, experience, and interact with online content as you indicate with your use of Firefox.
Tak da mogu propast kaj se mene tice
Iako mi je browser dobar

Firefox je open source. Google kaže da ima 12 fork-ova. Među njima i MS Edge. Sramota za Google da Edge navodi pod Firefox verziju. Tim više što Edge koristi Chromium koji se primarno razvija od Google-a.
Hoću reći, Firefox ima više verzija (npr. Waterfox). Jer je otvorenog koda. Stoga, koga je briga ako fondacija ostane bez prihoda?

Firefox je open source. Google kaže da ima 12 fork-ova. Među njima i MS Edge. Sramota za Google da Edge navodi pod Firefox verziju. Tim više što Edge koristi Chromium koji se primarno razvija od Google-a.
Hoću reći, Firefox ima više verzija (npr. Waterfox). Jer je otvorenog koda. Stoga, koga je briga ako fondacija ostane bez prihoda?
Ako nikog nije briga, koji kod će ti forkovi korisiti ako se izvorni kod više ne razvija!? Logično da automatski svi oni propadaju...
Velika šteta ako se taj scenarij ostvari...

Ako nikog nije briga, koji kod će ti forkovi korisiti ako se izvorni kod više ne razvija!? Logično da automatski svi oni propadaju...
U tom je poanta otvorenog koda: ako izvorni programer odsutane od daljnjeg razvoja, ostatak (community) nastavlja sa razvojem.

ti si malo pobrkao loncice
Dobri stari Firefox 😞