Koji AI chatbot najčešće koristite?
Vezano uz: Koji AI chatbot najčešće koristite?

Popij pivo

Jel se broji kad Geminiju kažem da mi upali ili ugasi svijetlo?

Koristim 2-3 puta tjedno.
Obično se radi o pojašnjavanju detalja.
Ističe mi se Grok.
Danas me zanimalo puno detalja oko audio tematike.
Vanjski DAC i tehničke finese.
Ostao sam šokiran detaljima kombinatorike i do krajnosti logičnih prijedloga.
E sad. Za ovo što sam dobio od Groka.. čitao sam 20 minuta. Prava mala audio biblija i konačan zaključak što ja hoću i koje je rješenje.
Sve ovo ne bi dobio na podforumu audio.
Posebno jer su audiofili subjektivni. Zatim se brkaju pojmovi finesa/detaljčića.
Osobno sam impresioniran u koliko navrata me AI poštedio sati i sati surfanja.
Ne sviđa mi se što se resursi razbacuju na generiranje sličica i sl. Bila je neki dan ovdje tema, koliko kw ode na riječ hvala. Premda sam danas nkon evanđelja o DAC-u, morao Groku zahvaliti.

ne pijem pivo, ne bistri um. mozda da ti preskocis koje?

Vidim i dalje si živčan. Možda da ipak uzmeš nešto drugo onda.

Imam ženu

DeepSeek - odličan i besplatan 💪

Ne vidiš, nego mlatiš praznu slamu.

Jel se broji kad Geminiju kažem da mi upali ili ugasi svijetlo?
kako koristis gemini za kontrolu svjetla? meni neda, moram koristit stari googlov asistent, kad prebacim na gemini ne mogu kontrolirat smart kucu glasovnim naredbama. kaze da gemini ai jos nema dopustenja za kontrolu kuce.

Morao sam uključiti google assistant features in gemini u postavkama geminia. I mislim da treba pod apps uključiti google home.

Kontrolu nad kućom ima žena.

S ChatGPT Plus prešao Gemini Advanced. Njihov model 2.5 Pro je SOTA: odličan za matematiku, kreativnost, kodiranje, analizu slika itd. što god mu zadaš. Uz to context window je neusporedivo bolji od konkurencije, a rate limit praktički neograničen. Kao bonus dobijem i 2 TB prostora te family sharing, tako da svi u familiji mogu uživati u Gemini Advanced i 2 TB prostora.

Grok
Koristim da, svaki drugi, treći dan. Nije ni svaki dan, nije ni povremeno... Možda da vam AI predloži ponuđene odgovore? Pa onda i ankete ubacite u Premium.