Ineos Grenadier: Izgleda kao Defender, ali je potp
Vezano uz: Ineos Grenadier: Izgleda kao Defender, ali je potp

Ovo ja zovem OLD SCHOOL pričom!
Mogu potrajati jaaaako puno godina, razloga je više za potvrditi nego i jedan za posumnjati
!!!!!!

Nešto tu fali , dodirnik od 32 inča i elektro motor i baterija i imamo odličan gradski auto kojem bankina ne smeta . A i uštedi se onda na gorivu pa bi bio izuzetno prikladan za siromašnije obitelji .

mda...
dokle su cifre minimalno 95000 €, ne 75, nije to nasljednik Defendera, koja je ipak bio puno pristupačniji...
usput, ima i diesela, isto BMW 3.0. šest-cilindraš...
ali 2.7 t težine, to mi je cca 700 kg previše...

Drago mi je da bar jedan proizvod Ineos grupe ima famu nepotopljivog, kad je već drugi enitet u grupaciji - Manchester United - redovito potopljen svako drugo kolo PL

Pa taj Ineos nema gdje ga nema za sponzora, biciklizam , auti, jahte , nogomet ...
Viš ti to , nije loše imati u dvorištu nekog kemijskog zagađivača pa da pomaže društvu 🤔
Šteta mi smo svoju INU prodali, inčrsting ostala nam u dvorištu ali više ne pomaže društvu (nekad je bila sponzor mnogim sportašima) .

eh. ali bar se Hernady svaki dan oko 17h vraća helićem iz ZG u Peštu...
ne vjeruj Rvat'ma ni kad ti INU prodaju budzašto...
Ratcliffe je htio kupiti originalne alate za izradu i prava na proizvodnju originalnog Defendera, ali ljudi iz Land Rovera to nisu htjeli.
Tako da Grenadier nije samo posveta Defenderu, to je uskrsnuli Defender, najbliže što je Ratvliffe mogao doći do originala.