KIKI3ooo sri 30.4.2025 22:10

Ali kao da imaju natjecanje - "napravi najružnije šta možeš brate".

Kao da ono, ako auto vrijedi miljun eura onda se potrudi da - bude lijepo......

mislim, koliki je trošak zaoblit te linije, "miljarde brajo moj", "tek onda možemo razmišljat o estetici". Really? Ono, oćeš da ti ja dam broj od nekog dizajnera? Os mob?

Srca ti isusova. Mislim, stvarno! Ka da nisi u životu odigra igricu/pogleda film. Imas li oci, sta je rekla ova jedna :D?

Great Scott! čet 1.5.2025 16:25

Van Tesle i jos par primjeraka, ne razumijem poantu tih elektricnih automobila, odnosno polu-vozila. Em maksimalna brzina smijesna, ubrzanje smijesno, dizajn kao na natjecanju ruznoce...
Sta ce mi auto kojeg mogu koristit samo u gradu, a platit ga kao neko normalno vozilo?

TibzzX čet 1.5.2025 21:12
KIKI3ooo kaže...

mislim, koliki je trošak zaoblit te linije, "miljarde brajo moj", "tek onda možemo razmišljat o estetici". Really? Ono, oćeš da ti ja dam broj od nekog dizajnera? Os mob?

Zaoblit linije na Pandi? Zašto? Ovaj auto vuče inspiraciju od izvorne Pande i to rade skroz ok. Treba nam više "kockastih" auta koji pametno koriste prostor i što manje kvazi coupea.

KIKI3ooo pet 2.5.2025 10:39

Fiat je ja mislim pobjednik u natjecanju kako napravit - apsolutno (značii ne vezano za osobne ukuse) najružnije auto na planetu. I evo stvarno, idem googlat (pogledaje mi ključnu frazu) i prvi rezultat točno to. Znači službeno je :)

TibzzX pet 2.5.2025 14:31
KIKI3ooo kaže...

Fiat je ja mislim pobjednik u natjecanju kako napravit - apsolutno (značii ne vezano za osobne ukuse) najružnije auto na planetu. I evo stvarno, idem googlat (pogledaje mi ključnu frazu) i prvi rezultat točno to. Znači službeno je :)

Fiat je pobjednik u stvaranju funkcionalnih, praktičnih auta. Naravno da monovolumen ili praktičan hatch ne može izgledati dobro kao coupe ili limuzina, no isto tako to nije niti poanta. Jesi li vozio Multiplu? Nikad u životu nisam vozio pregledniji auto, kako iznutra tako i izvana, savršeno su napravili monovolumen. To što je grd je sasvim nebitno, ne kupuješ monovolumen jer je lijep, budući da su čak i najljepši primjerci zapravo prilično grdi.

KIKI3ooo pet 2.5.2025 20:41
TibzzX kaže...
KIKI3ooo kaže...

Fiat je pobjednik u stvaranju funkcionalnih, praktičnih auta. Naravno da monovolumen ili praktičan hatch ne može izgledati dobro kao coupe ili limuzina, no isto tako to nije niti poanta. Jesi li vozio Multiplu? Nikad u životu nisam vozio pregledniji auto, kako iznutra tako i izvana, savršeno su napravili monovolumen. To što je grd je sasvim nebitno, ne kupuješ monovolumen jer je lijep, budući da su čak i najljepši primjerci zapravo prilično grdi.

kvar 100€