OnePlus 13T u kompaktnom kućištu nudi bateriju od
Vezano uz: OnePlus 13T u kompaktnom kućištu nudi bateriju od

Zvuči mi jako zanimljivo na prvu. Mogao bi biti moj slijedeći mob. Šteta da izbacuju gumb za isključenje tonova, to mi je uvijek zvučalo kao koristan feature.

I meni se također svidio, što više čitam, mislim da bi mogao zamjeniti trenutno smeće s22.
Tražim nešto do max 6.3" i to mi je već malo previše. Ne želim ciglu u džepu i da ne mogu upravljati jednom rukom.
Ali ovaj 13T, 6.3", Snapdragon 8 Elite, dodatni "shortcut" gumb (odlična ideja), 6,260mAh baterija, 80W punjenje i još ga ubost u 16/256GB varijanti...
Cijena u Kini je oko 550$, AKO dođe na eu tržište za 600-700€ i da izdura 5god, super.

I meni se također svidio, što više čitam, mislim da bi mogao zamjeniti trenutno smeće s22.
Tražim nešto do max 6.3" i to mi je već malo previše. Ne želim ciglu u džepu i da ne mogu upravljati jednom rukom.
Ali ovaj 13T, 6.3", Snapdragon 8 Elite, dodatni "shortcut" gumb (odlična ideja), 6,260mAh baterija, 80W punjenje i još ga ubost u 16/256GB varijanti...
Cijena u Kini je oko 550$, AKO dođe na eu tržište za 600-700€ i da izdura 5god, super.
Ah da, i ja sam u toj konstantnoj potrazi za manjim flagshipom. "Kompaktno" je u ovom slučaju jako rastegnuto, ali tako je kako je. Šteta da je Asus odustao od malog ZenFonea. Trenutno sam na S23 s kojim sam zadovoljan, ali polako pikiram nešto novo. Malo mi fali wireless charging na OnePlus, ali baterija je ogromna i brzo se puni pa ću se priviknuti.
6.3" svaka čast. Samsung bi toliku bateriju stavio u mob dijagonale 8"