Black Mirror: Putovanje vlastitom prošlošću
Vezano uz: Black Mirror: Putovanje vlastitom prošlošću

vidis, meni je ova sezona poprilicno meh....
prva epizoda je korektna, tematikom bliska, i stvarno pruza neku mracnu perspektivu idejom da smo blize takvoj stvarnosti nego sto mislimo.
ostale epizode su onako, nelose, ali nema tu neke duboke teme za promisljanje, vise vuce neki kvazi sf nego sto vuce na razmisljanja, eventualno ona epizoda s capaldijem, ali ni on ne moze izvuci prosjecnost, iako je ideja sasvim korektna i opet, ne tako nemoguca a svakako jako bliska trenutnoj stvarnosti

Isplati li se gledati seriju?
Nekako 6 sezona, zijeeev?!
Ima li smisla započeti?

Nekako 6 sezona, zijeeev?!
Ima li smisla započeti?
svaka epizoda je svoja priča, kao mali zasebni film, tako da bez problema možeš početi gledati i stati kad god hoćeš i opet se ponovno vratiti bez straha da ćeš zaboraviti likove i radnju
A 6 sezona na prvu zvuči strašno, ali zapravo ima po 3-4 epizode u sezoni, tako da za jedan vikend možeš pogledati svih 6 sezona.
Meni osobno je ovo najbolja moderna serija, inače puno više volim gledati one starije. Ima i pokoja loša epizoda, ali ima ih baš vrhunskih.

Meni je baš top serija od 1 do zadnje sezone

Ja sam počeo i stao na prvoj sezoni davno, svidio mi se koncept, ideja, kako nam ispiru mozgove i sl...
Samo mi je to sve bilo snimano uz glumu kao da se radi o nekom osrednjem low budžet projektu.

Moj je dojam da tematika i zaseban(donekle) koncept svake epizode upotpunjuje te rupe u cijelini.Pa nemože baš biti da svih 6 sezona različite glumačke ekipe ima ispodprosječnu glumu?!
Meni je bila ova sezona super, osim ove treće crno bijele koja mi je bila na momente dosadnjikava, ali prva mi je ostala još najviše u pamčenju sa obzirom na ovo "silovanje" sa pretplatama na svakom koraku.