registracija čet 24.4.2025 09:56

cekam taj novi model. ako ne bude 3x bolji od ovog sto se predstavlja. prodajem cijeli ekosustav i prelazim na android. no ceprkajuci po androidu zadnjih dana, ni on me nece previse usrecit. juce sam saznao da gmail u sebi ima reklame. 

zamisli dat 1000 eura za uredjaj na kojem jedna od glavnih app tura reklame i dodatno zaradjuje na tebi jer im ovih 1000 eura nije dosta. 

no apple zbilja tjera ljude od sebe u zadnje vrijeme pa sam postao toliko ocajan

ATJLučko čet 24.4.2025 10:37
registracija kaže...

cekam taj novi model. ako ne bude 3x bolji od ovog sto se predstavlja. prodajem cijeli ekosustav i prelazim na android. no ceprkajuci po androidu zadnjih dana, ni on me nece previse usrecit. juce sam saznao da gmail u sebi ima reklame. 

zamisli dat 1000 eura za uredjaj na kojem jedna od glavnih app tura reklame i dodatno zaradjuje na tebi jer im ovih 1000 eura nije dosta. 

no apple zbilja tjera ljude od sebe u zadnje vrijeme pa sam postao toliko ocajan

Kako ?! 
Zašto  ?! 

registracija čet 24.4.2025 10:57
ATJLučko kaže...
registracija kaže...

Kako ?! 
Zašto  ?! 

kako to kako to

nikonja čet 24.4.2025 11:34
registracija kaže...

Istina to je iritantno, ali isto tako imaš krcato email aplikacija koje povežeš sa gmail računom i nema reklama. Npr Samsung ima svoju email aplikaciju koja je skroz u redu, ali jedna stvar kod gmaila mi je previše dobra da se prebacim na njih a to je da ti sortiraju mejle u one skupine "promotions", "Updates"....

Ali što se tiće samog dizajna pametnih telefona tu smo došli do granice jer su vizualno doslovno svi isti i milimetar gore dolje mi ništa ne znači, razlike su sada isključivo i samo u SW i zato večina ljudi nema potrebe ni želje mjenjat telefone svako 2 godine, jer ga sada bez problema guraš 4 plus godine bez da imalo trpiš zbog novih fičura!

Indestructible čet 24.4.2025 23:36
mata kaže...
tokyu kaže...
Ne vidim nikakvu funkcionalnu poantu super tankih mobitela. Radije mi daj par milimetara debljine i vecu bateriju.

Kako ne?

I-no-vacija !!

da li je to sarkazam bio ili ne, ali zaista i jeste inovacija, ovakav hardver strpati u ovako tanko kuciste.

sad da li si impresioniran ili ne sa ovom inovacijom, to je drugi par opanaka.