Pogledajte koliko će iPhone 17 Air biti tanji od o
Vezano uz: Pogledajte koliko će iPhone 17 Air biti tanji od o

Ne vidim nikakvu funkcionalnu poantu super tankih mobitela. Radije mi daj par milimetara debljine i vecu bateriju.

Kako ne?
I-no-vacija !!

cekam taj novi model. ako ne bude 3x bolji od ovog sto se predstavlja. prodajem cijeli ekosustav i prelazim na android. no ceprkajuci po androidu zadnjih dana, ni on me nece previse usrecit. juce sam saznao da gmail u sebi ima reklame.
zamisli dat 1000 eura za uredjaj na kojem jedna od glavnih app tura reklame i dodatno zaradjuje na tebi jer im ovih 1000 eura nije dosta.
no apple zbilja tjera ljude od sebe u zadnje vrijeme pa sam postao toliko ocajan

cekam taj novi model. ako ne bude 3x bolji od ovog sto se predstavlja. prodajem cijeli ekosustav i prelazim na android. no ceprkajuci po androidu zadnjih dana, ni on me nece previse usrecit. juce sam saznao da gmail u sebi ima reklame.
zamisli dat 1000 eura za uredjaj na kojem jedna od glavnih app tura reklame i dodatno zaradjuje na tebi jer im ovih 1000 eura nije dosta.
no apple zbilja tjera ljude od sebe u zadnje vrijeme pa sam postao toliko ocajan
Kako ?!
Zašto
?!

Kako ?!
Zašto
?!
kako to kako to

Istina to je iritantno, ali isto tako imaš krcato email aplikacija koje povežeš sa gmail računom i nema reklama. Npr Samsung ima svoju email aplikaciju koja je skroz u redu, ali jedna stvar kod gmaila mi je previše dobra da se prebacim na njih a to je da ti sortiraju mejle u one skupine "promotions", "Updates"....
Ali što se tiće samog dizajna pametnih telefona tu smo došli do granice jer su vizualno doslovno svi isti i milimetar gore dolje mi ništa ne znači, razlike su sada isključivo i samo u SW i zato večina ljudi nema potrebe ni želje mjenjat telefone svako 2 godine, jer ga sada bez problema guraš 4 plus godine bez da imalo trpiš zbog novih fičura!

Kako ne?
I-no-vacija !!
da li je to sarkazam bio ili ne, ali zaista i jeste inovacija, ovakav hardver strpati u ovako tanko kuciste.
sad da li si impresioniran ili ne sa ovom inovacijom, to je drugi par opanaka.
Mali je al' je tanak...