Corsair Frame 4000D - Napredno kućište zanimljiva
Vezano uz: Corsair Frame 4000D - Napredno kućište zanimljiva

Super da se netko ipak sjetio staviti prednje konektore na jedino pravo, logično i praktično mjesto - na donji dio prednje stranice.
Jer mnogi, uključujući i mene, drže pc case na podu?

Super da se netko ipak sjetio staviti prednje konektore na jedino pravo, logično i praktično mjesto - na donji dio prednje stranice.
Nikakvu računalnu opremu (pa ni PC) nije dobro držati na podu jer na podu ima najviše prašine. A ako kućište ima staklenu stranicu, znači da je predviđeno da stoji na vidljivom mjestu (na stolu, a ne na podu ispod stola).

Jedan od favorita za sljedece kuciste! Samo da ssd pojeftine pa da se rijesim tone hdd

Nikakvu računalnu opremu (pa ni PC) nije dobro držati na podu jer na podu ima najviše prašine. A ako kućište ima staklenu stranicu, znači da je predviđeno da stoji na vidljivom mjestu (na stolu, a ne na podu ispod stola).
Mislim da nisi razumio, samo sam se nadovezao na "JEDINO PRAVO, logično i praktično"...
Nadam se da razumiješ, kao i što ja razumijem tebe.
Isto tako NE, stol mi nije ispravno niti predviđeno mjesto, jer u mene idu 2xHS8 zvučnika(studijska monitora) s nosačima, sa lijeve i desne strane glavnog monitora(ekrana) od 34". Tako da PC bih mi samo blokirao zvuk desnog ili lijevog zvučnika.
Ako i dalje nerazumiješ. Samo google "Studio PC", sve će ti pokazati.
Tako da tvoja logika JEDINOG PRAVOG i LOGIČNOG, te PRAKTIČNOG, u mom slučaju ne vrijedi.
Većina kućišta (pogotovo ako imaju staklenu bočnu stranicu) dizajnirana je da stoji na vidljivom mjestu, znači na stolu, a to onda znači da je smještanje prednjih konektora na gornju stranicu čista besmislica i vrlo nepraktično. Zašto to konstruktori ipak rade tako?
Zašto se više ne stavlja tipka za Reset (Restart)?