Pancho2012 pon 21.4.2025 14:13

Super da se netko ipak sjetio staviti prednje konektore na jedino pravo, logično i praktično mjesto - na donji dio prednje stranice.

Većina kućišta (pogotovo ako imaju staklenu bočnu stranicu) dizajnirana je da stoji na vidljivom mjestu, znači na stolu, a to onda znači da je smještanje prednjih konektora na gornju stranicu čista besmislica i vrlo nepraktično. Zašto to konstruktori ipak rade tako? 

Zašto se više ne stavlja tipka za Reset (Restart)? 

Luka123 pon 21.4.2025 14:49
Pancho2012 kaže...

Super da se netko ipak sjetio staviti prednje konektore na jedino pravo, logično i praktično mjesto - na donji dio prednje stranice.

Jer mnogi, uključujući i mene, drže pc case na podu? 

Pancho2012 pon 21.4.2025 15:22
Luka123 kaže...
Pancho2012 kaže...

Nikakvu računalnu opremu (pa ni PC) nije dobro držati na podu jer na podu ima najviše prašine. A ako kućište ima staklenu stranicu, znači da je predviđeno da stoji na vidljivom mjestu (na stolu, a ne na podu ispod stola). 

Luka123 pon 21.4.2025 16:52
Pancho2012 kaže...
Luka123 kaže...
Pancho2012 kaže...

Nikakvu računalnu opremu (pa ni PC) nije dobro držati na podu jer na podu ima najviše prašine. A ako kućište ima staklenu stranicu, znači da je predviđeno da stoji na vidljivom mjestu (na stolu, a ne na podu ispod stola). 

Mislim da nisi razumio, samo sam se nadovezao na "JEDINO PRAVO, logično i praktično"...

Nadam se da razumiješ, kao i što ja razumijem tebe.

Isto tako NE, stol mi nije ispravno niti predviđeno mjesto, jer u mene idu 2xHS8 zvučnika(studijska monitora) s nosačima, sa lijeve i desne strane glavnog monitora(ekrana) od 34". Tako da PC bih mi samo blokirao zvuk desnog ili lijevog zvučnika.

Ako i dalje nerazumiješ. Samo google "Studio PC", sve će ti pokazati.

Tako da tvoja logika JEDINOG PRAVOG i LOGIČNOG, te PRAKTIČNOG, u mom slučaju ne vrijedi.