Izašao je drugi foršpan za 28 godina kasnije: „Pri
Vezano uz: Izašao je drugi foršpan za 28 godina kasnije: „Pri

Evo ja kao Nostradamus proričem da će za maks 15-20 godina izaći film o Woke virusu... hoće li to biti dokumentarni ili horor film, još nije sigurno...
Prije že izać film o stručljacima poput tebe, svi oni koji su visoko obrazovanje stekli na jubitubu, fejsu i sličnim portalima koji šire istinu sakrivenu od ONIH!

nisu prisutne nego nazočne:)

Evo ja kao Nostradamus proričem da će za maks 15-20 godina izaći film o Woke virusu... hoće li to biti dokumentarni ili horor film, još nije sigurno...
Prije že izać film o stručljacima poput tebe, svi oni koji su visoko obrazovanje stekli na jubitubu, fejsu i sličnim portalima koji šire istinu sakrivenu od ONIH!
ajd ne prdi, što fali "common sense" načinu razmišljanja? Najveći ljudi naše civilizacije su bili bez visokog obrazovanja pa su puno toga znali i razumijeli. Uostalom, koje to kvaliikacije čovjek treba imati da smije bit skeptik i i kritičar? Daj svoje kvalifikacije, a ne da neargumentirano vrijeđaš, bullyaš i napadaš, a istovremeno se kukavički skrivaš iza suknje anonimnosti i mainstreama. Bez obzira na svo tvoje visoko formalno obrazovanje, to je i dalje vrtićka razina.