Isuzu pick-up vozila ponovno se vratila na domaće
Vezano uz: Isuzu pick-up vozila ponovno se vratila na domaće

Super mi je ova shema koja pokazuje u cemu su Space i Crew modeli isti, ali ne i u cemu su razliciti (dimenzije tovarnog prostora).
Zasto nitko od tih proizvodjaca pickupa je napravi single cab verziju s tri sjedala naprijed? Uvijek sam bio ljubomoran na americke pickupove koji imaju mjenjac na volanu i naprijed klupu, tako da nakon teskog radnog dana mozes realno i povalit nesto na tom jedinom sjedalu.
Mislim da je stvar širine cesta tamo koje dopuštaju šira vozila.

Ma nije, FIAT je imao originalnu Multiplu s tri sjedala u prvom redu, auto je manje od 190 cm širok (ceste su 2,5 m), a i u kombijima imaš takav setup (ne svima, naravno).
jednostavno ih ne proizvode tako, valjda zbog sigurnosti i NCAP zvjezdica (u smislu da je teže i skuplje postići viši standard u takvoj konfiguraciji), vrag će ga znati.
Vozačka kultura je drugačija, pa valjda nitko ne bi niti kupio takav auto? Iako je tehnički gospodarsko vozilo i mislim baš da bi ga ljudi zbog tako nečeg uzeli prije nego neki drugi single cab pickup.

Da, i Honda, čini mi se FR-V je bila takva, 2x 3 sjedala...
a kako su ta sjedala percipirana u Murrici, gdje su najpopularnija u tim pick-upovima, govori kratki dijalog iz "Nema zemlje za starce", kad nakon početnog masakra, dvojica lokalnih Tex mafijoza pokupe Anton Chigurha (maestralni Javier Bardem s legendarnom frizurom):

a kako su ta sjedala percipirana u Murrici
To mi je skroz OK!

Super mi je ova shema koja pokazuje u cemu su Space i Crew modeli isti, ali ne i u cemu su razliciti (dimenzije tovarnog prostora).
Zasto nitko od tih proizvodjaca pickupa je napravi single cab verziju s tri sjedala naprijed? Uvijek sam bio ljubomoran na americke pickupove koji imaju mjenjac na volanu i naprijed klupu, tako da nakon teskog radnog dana mozes realno i povalit nesto na tom jedinom sjedalu.
Klupa je noćna mora ako voziš brže od autobusa gradskog prometa.