nikonja čet 17.4.2025 09:44

420 ojra za napajanje, ko voli nek izvoli ali kako su i sami napisali, za trećinu te cijene dobiješ marginalno nekvalitetnije napajanje.

Isto tako nisam siguran da bi želio da mi se ventilatori uopće ne vrte jer se onda u tom primjeru vrući zrak iz napajanja diže polako u kučište i grije prvu sljedeću stvar što je u večini slučajeva grafična kartica, radije nek se vrte na nižim obrtajima koji su ionako nečujni nego da se uopće ne vrte.

Veliki Brat čet 17.4.2025 10:08

Baš sam nedavno uzeo s Caseking neko Deepcool napajanje 1kW za cca. 110 EUR s dostavom. Platinum, našao sam ga na nekoj A tier listi iz 2023.

Svaka čast GaN tehnologiji i superstabilnim naponima, ali pričekati ćemo malo spušanje cijena nove tehnologije. Fora je ovo s ekrančićem, to vrijedi bar 200 EUR!

Zaporožac čet 17.4.2025 14:24
nikonja kaže...

420 ojra za napajanje, ko voli nek izvoli ali kako su i sami napisali, za trećinu te cijene dobiješ marginalno nekvalitetnije napajanje.

Isto tako nisam siguran da bi želio da mi se ventilatori uopće ne vrte jer se onda u tom primjeru vrući zrak iz napajanja diže polako u kučište i grije prvu sljedeću stvar što je u večini slučajeva grafična kartica, radije nek se vrte na nižim obrtajima koji su ionako nečujni nego da se uopće ne vrte.

327 € 

roby27 čet 17.4.2025 17:57
Zaporožac kaže...
nikonja kaže...

327 € 

jel ti čitaš o kojem se napajanju radi?

nikonja čet 17.4.2025 22:04
T-bone's kaže...
Aldo kaže...

Mislim da je krajnje vrijeme da se uvede neki 24V/48V standard u napajanjima zbog suludo visoke potrošnje grafičkih kartica.

Ma direktno na 220v, tako da niti ne treba napajanje

Kako su krenili 7 generacija definitivno ide na 220V i na svoj osigurač jer u peakovima vuče i 4 KW