Asus ROG Thor 1000W Platinum III - Početak GaN ere
Vezano uz: Asus ROG Thor 1000W Platinum III - Početak GaN ere

Baš sam nedavno uzeo s Caseking neko Deepcool napajanje 1kW za cca. 110 EUR s dostavom. Platinum, našao sam ga na nekoj A tier listi iz 2023.
Svaka čast GaN tehnologiji i superstabilnim naponima, ali pričekati ćemo malo spušanje cijena nove tehnologije. Fora je ovo s ekrančićem, to vrijedi bar 200 EUR!

Do malo prije je ovaj članak bio normalan, sad odjednom skočio na Premium ???? WTF

Nije do maploprije, već dok sam ja napisao komentar jutros je bio prebačen. I ja sam ga stigao pročitati. Hvala BUG!

Nedavno sam ubo be quiet! Straight Power 12 1000 W Platinum za nekih 225 € -
Ne kontam kome treba ovo čudo za 100 € više.
Možda sam i ja kupio preskupo napajanje, ali ovo Asusovo čudo ?!

420 ojra za napajanje, ko voli nek izvoli ali kako su i sami napisali, za trećinu te cijene dobiješ marginalno nekvalitetnije napajanje.
Isto tako nisam siguran da bi želio da mi se ventilatori uopće ne vrte jer se onda u tom primjeru vrući zrak iz napajanja diže polako u kučište i grije prvu sljedeću stvar što je u večini slučajeva grafična kartica, radije nek se vrte na nižim obrtajima koji su ionako nečujni nego da se uopće ne vrte.

Do malo prije je ovaj članak bio normalan, sad odjednom skočio na Premium ???? WTF
Naletio si na easter eggs - čestitam!

420 ojra za napajanje, ko voli nek izvoli ali kako su i sami napisali, za trećinu te cijene dobiješ marginalno nekvalitetnije napajanje.
Isto tako nisam siguran da bi želio da mi se ventilatori uopće ne vrte jer se onda u tom primjeru vrući zrak iz napajanja diže polako u kučište i grije prvu sljedeću stvar što je u večini slučajeva grafična kartica, radije nek se vrte na nižim obrtajima koji su ionako nečujni nego da se uopće ne vrte.
jel ti čitaš o kojem se napajanju radi?

Mislim da je krajnje vrijeme da se uvede neki 24V/48V standard u napajanjima zbog suludo visoke potrošnje grafičkih kartica.

Mislim da je krajnje vrijeme da se uvede neki 24V/48V standard u napajanjima zbog suludo visoke potrošnje grafičkih kartica.
Ma direktno na 220v, tako da niti ne treba napajanje

Ma direktno na 220v, tako da niti ne treba napajanje
Kako su krenili 7 generacija definitivno ide na 220V i na svoj osigurač jer u peakovima vuče i 4 KW

Krasno i odlicno napajanje s svime sto inace i ROG tema nudi, jos jedan top proizvod top proizvodaca za entuzijaste!cijena "who cares"