Apple po prvi puta pretekao Samsung i postao vodeć
Vezano uz: Apple po prvi puta pretekao Samsung i postao vodeć

ali kako, kad na trzistu ima puno boljih telefona koji nude ulozeno-dobiveno.
Po čijem izboru, razmišljanju, u čemu bolji/h ?!?!
Uloženo/dobiveno?! Za 6 mjeseci na oglasima u pola cijene i onda se ekipa hvali kako je uzela flagship pa badabummmm cijeni, a prodavatelj za uzeti gadget dobio i slušalice, usisavač, bicikl, televizor, ...!!!!!!!

Uloženo/dobiveno?! Za 6 mjeseci na oglasima u pola cijene i onda se ekipa hvali kako je uzela flagship pa badabummmm cijeni, a prodavatelj za uzeti gadget dobio i slušalice, usisavač, bicikl, televizor, ...!!!!!!!
Pa otidji na komentare od vijesti kad god izadje novi iphone i procitaj misljenje forumskih apostola. Isti ti su govorili da ce netflix propasti ukidanjem dijeljenja accounta. Ali onda kad dodje druga vijest pa ih demantuje, onda se povuku ki misevi.

Pa otidji na komentare od vijesti kad god izadje novi iphone i procitaj misljenje forumskih apostola. Isti ti su govorili da ce netflix propasti ukidanjem dijeljenja accounta. Ali onda kad dodje druga vijest pa ih demantuje, onda se povuku ki misevi.
Kolega, NHF ali pokvarenih jabuka ima u svakoj košari!
Znači, imam flagship modele iz oba dva tabora (koji su po mojem skromnom subjektivnom razmišljanju) najbolje što novac može uzeti, osobno ne osvrćujući se iza sebe, što svak YTer ima za kazati (bolji su mi oni koji se kunu kako su sami uzeli gadgeta, pa kako neće kad ima milijun pretplatnika i barem 100k pregleda svaki video, ima se može se), dok neke koje pratim godinama pa sam uočio da su u redu, poslušam njegov prikaz ako ne uočim da mulja!
Ako je dijeljenje accounta nekom problem, ja ga osobno nemam, svoj account imam za sebe, a i rijetko pogledam nešto, osim ako je sa preporukom! Stavio sam u moju "videoteku" "Brze i žestoke" obzirom su najavili da ih brišu sa aplikacije, i baš me zanima imam li ih još tamo spremljene! Ako ih ne budem našao tijekom mjeseca, ćao bello, obustava pretplate, no frks no panics!

Smece od Apple nikad nebih kupio,niti ću ikad pridonijeti njihovom rastu..zbilja mi je nevjerojatno citati ovako nesto, kad postoji stoput boljih marki mobitela sa jos boljim specifikacijam