Domaći turbo FPS – SHROT (ima i Krule!)
Vezano uz: Domaći turbo FPS – SHROT (ima i Krule!)

who the f..... is krule.....
skuzajte na neukosti i neinformiranosti, koracam odavno wastelandom interneta no na kruleta ne naletjeh nikad.
elem, mozebitno i nije toliko poznat......

Koliko je meni Krule antipatičan i nekomičan, ne razumijem kako lik dobiva ikakvu medijsku pozornost. To je za 60+ ekipu, a i to je upitno
dodaj dreleta na listu, ista vrsta budale

Koliko je meni Krule antipatičan i nekomičan, ne razumijem kako lik dobiva ikakvu medijsku pozornost. To je za 60+ ekipu, a i to je upitno.
Jedina osoba u Hrvatskoj koja se javno usuđuje kritizirati i poslati političare tamo gdje im je i mjesto. Može se nekom ne sviđat njegov stil, ali barem čovjek ima muda reći naglas ono što mnogi misle, a šute jer nemaju hrabrosti.

Bar u Hrvatskoj možeš premijera zvati anemični, predsjednika Sabora njonjo, predsjednika države rošavi i nitko ti neće ništa. Da, na televiziji.
Pogledaj Srbiju.
Ne postoji ni jedna tv kuća s nacionalnom frekvencijom, a da vrijeđa Vučića. Postoje li novinska izdanja koja su njemu korektiv ? Ne.
Ima onaj Kesić na You tube i još poneki.
Kod nas i na javnoj televiziji HRT pokake kad hoće i Milanovića i Plenkovića, a pogotovo na RTL-u i Novoj Tv, o lokalnim televizijama da i ne pričam.
Kakav Krule, izigrava ober seljačinu, a ne stoji mu.
Lažnjak.
Inače, čestitam momcima na igri.
Samo naprijed, kupit ćemo.

Ovaj Krule je cringe. Postoji granica kolko dugo mozes izigravat seljačinu.

A? Ablo espanjol?

Aj napokon jedna igra smjestena u Americi ....

Ekipa će napraviti cijelu igru bez politike i ovozemaljskih s*ranja, al zato forumaši stignu na politiku već u 4 komentara. Izgleda da se boomeri ne žele opustiti 😁

Okay, verzija SS-a. Naci ce svoju nisu sigurno.
Koliko je meni Krule antipatičan i nekomičan, ne razumijem kako lik dobiva ikakvu medijsku pozornost. To je za 60+ ekipu, a i to je upitno.