HCMAA sri 9.4.2025 16:07

nije samo ona kriva nego i vi mediji koji od svega pravite cirkus...mediji su postali dno dna...bombastični naslovi...sadržaj koji nema veze sa naslovom...copy/paste...google translate...sve za klik...i vlastitu mater za klik

DarthMarkus sri 9.4.2025 20:56

Moja punica magistar poljoprivrede koja je radila u inspektoratu cijeli život i koja gleda svaki cent, kupuje sve na akciji, ima posuđe iz Juge i broji nam svaki trošak, dođe jedan dan i veli da je kupila bitkojn. Znači neka butra joj je u shoping centru uvalila polklon bon neke žnj stranice za kupnju kriptovalute. Ona colnila 200 eura bez da išta zna o tome. Ljudska glupost je beskonačna.

nikonja sri 9.4.2025 22:07
DarthMarkus kaže...
Moja punica magistar poljoprivrede koja je radila u inspektoratu cijeli život i koja gleda svaki cent, kupuje sve na akciji, ima posuđe iz Juge i broji nam svaki trošak, dođe jedan dan i veli da je kupila bitkojn. Znači neka butra joj je u shoping centru uvalila polklon bon neke žnj stranice za kupnju kriptovalute. Ona colnila 200 eura bez da išta zna o tome. Ljudska glupost je beskonačna.

Ma blesavoj starčadi nažalost moš uvalit sve.... svojima sam sto puta objašnjava sve načine ali za k.... otac drka po Fejsu, skoči mu reklama za baterijsku pilu, onda u 2 minute potegne karticu i papa 150 eura, od pila pa đoko...

Stric_Jura čet 10.4.2025 09:06

ili kako veli stara bosanska:

jedino što sigurno raste u tuđim rukama je qratz...

ali da, otkuda im 150 kilojra "viška" koje mogu "investirati" ?

ne velim da su svi krimosi, ali ako si zaradio svojim radom (kakv god bio) i uštedio te novce, otkud ti ideja pod stare dane da će se "oploditi" ?!?!?

ono, kupi si grobno mjesto, plaćaj račune, odi privatnom doktoru da te riješi problema koje sigurno imaš, živi svoj život i kad capikneš ak ostane štogod djeci - dobro ! Ako im ne možeš ostaviti lovušu, nemoj im ostaviti dugove i opet dobro!

ante_etna čet 10.4.2025 13:05
DarthMarkus kaže...

Došla i moja tako, maše s tom nekom brošurom na kojoj piše BTC $200, rekoh "pa niste valjda dali novce za to"? Veli, "daj sinko, budi pametan, pa nisam toliko luda, vidim ja da je to glupost, ne bi nikad dala 200 eura za to, ja idem samo na sigurno, uzela ja ovo" i izvadi iz drugog džepa poklon bon za $500 hawk tuah.  

DarthMarkus čet 10.4.2025 13:07
ante_etna kaže...
DarthMarkus kaže...

Došla i moja tako, maše s tom nekom brošurom na kojoj piše BTC $200, rekoh "pa niste valjda dali novce za to"? Veli, "daj sinko, budi pametan, pa nisam toliko luda, vidim ja da je to glupost, ne bi nikad dala 200 eura za to, ja idem samo na sigurno, uzela ja ovo" i izvadi iz drugog džepa poklon bon za $500 hawk tuah.  

HAHAHAHAHAAHAHHAA. stari nasmijao si me do suza

Jehonan čet 10.4.2025 18:48
tjodalv kaže...
Ja se uvijek pitam kako takvi ljudi uopce dodju do 150.000 eura viška …

E to je ono što mene zapravo zanima!

I onda ljudi okolo trube kako nema novaca, financijska situacija je nikakva, nikada gore, a ljudi svako malo ostanu bez par desetaka do par stotina tisuća eura.

Tko tu laže?!

Nego hajmo kukati, ništa nije dobro i ništa ne valja!