Dekani i voditelji studija - Vidimo porast potražn
Vezano uz: Dekani i voditelji studija - Vidimo porast potražn

Simpatičan članak.
Igre sve lošije, pa imamo schedule 1 "one man band" igru koja je pomela svu konkurenciju.
Tu je i Palworld koji su napravila dva tipa koja o gamingu pojma nisu imali.
U međuvremenu imamo Concord , Ubisoft koji visi o niti, hrpu canceled igara,gaming industriju u krizi koja masovno otpušta.. ma idealno za upisat gaming smjer

Algebra, koja izbacuje ovakve kadrove, što sam ih ja isproba, nevezano za gaming, ne samo da nemaju blage veze (ali imaju priču, čovik bi reka ovi zna) nego - imaju i blagih psihičkih problema. Aha XD. A evo na debugu se opet čuje kako su poslodavci nezadovoljni kadrovima koji su tek izašli iz fakulteta. Kao uvik isto - ali opet bi čovjek očekivao da neće bit tako kad se fakultet plaća (puste pare), i kad je "baš za to". A uvik isto :) uvik ga se mora učit, jedino ako ima smisla za to pa skopča odma - bogu hvala na genetici, kažem ti ja.

Koja eksluzivna znanja dobiješ na Algebri za one silne pare?!

Zkj ljudi ne idu na državne fakultete, kada dođu usporedivo manje, nego komercijalna "sveučilišta".
Teško mi se u pojam fakulteta(-sposobnost, uklapaju) ovi komercijalni tečajevi.
Prodaja snova - kako bi rekao jedan čiča koji nekad pretjeruje i pravi se da se razumije u apsolutno sve (ali ovdje je u pravu naravno heh).