nikonja sub 5.4.2025 22:26
antimadridista kaže...
Vidim da je igra užasno optimizirana. Medium postavke daju kvalitetu slike koju ima PS4, konzola stara 12 godina. A za te medium postavke treba RTX 3060. Uz to igra ima ogromne dropove i radi loše bez obzira na broj fpsa.

Isto sranje je bilo i na prvom djelu dok nisu izašla 2 fix-a i onda je igrica postala upotrebljiva. Gazda je dao datum kad igra mora bit vanka i onda dobiješ na pola optimizirano govance. Uglavnom strpljen spašen, tako da pričekam koji tjeda da pokrpaju bar veče greške pa se onda bacim na igranje, ne gori jer ionako igram novi Assasins Creed trenutno.

antimadridista sub 5.4.2025 23:50
nikonja kaže...
antimadridista kaže...
Vidim da je igra užasno optimizirana. Medium postavke daju kvalitetu slike koju ima PS4, konzola stara 12 godina. A za te medium postavke treba RTX 3060. Uz to igra ima ogromne dropove i radi loše bez obzira na broj fpsa.

Isto sranje je bilo i na prvom djelu dok nisu izašla 2 fix-a i onda je igrica postala upotrebljiva. Gazda je dao datum kad igra mora bit vanka i onda dobiješ na pola optimizirano govance. Uglavnom strpljen spašen, tako da pričekam koji tjeda da pokrpaju bar veče greške pa se onda bacim na igranje, ne gori jer ionako igram novi Assasins Creed trenutno.

Popravit će performanse vjerojatno. Ali i dalje je neuvjerljivo. Da medium postavke daju PS4 kvalitetu u 2025. godini. To mi je pomalo nezamislivo. Kužim da je igra rađena za PlayStation hardver posebno i da iz tog hardvera izvlači maksimum ali mogli su PC port učiniti malo uvjerljivijim u 2025. godini. Na max postavkama tek nešto bolje sjene nego na PS5 i to je to.

nikonja pon 7.4.2025 16:36
lmutak kaže...

Meni radi ok na ultra 4k/60fps na rtx4090 :)

Primjetih da zna zakucat 5700x3d na 100%

Meni na 12700k osim na početku kad radi building shaders, ne skače preko 60%, večinom oko 30% - možda je razlog moja grafulja 3060ti ali na high dobijem 60fps i meni dosta.