U Novskoj je položen kamen temeljac za izgradnju C
Vezano uz: U Novskoj je položen kamen temeljac za izgradnju C

Teska industrija?

Tako su trabali napravit tvornicu za HP u RH za istočnu EU. I onda idemo, "di sam tu ja" filozofija. Ovi ono samo napravili tvornicu u Poljskoj, napravili im poljaci ceste, doveli svu infrastrukturu, sve - šta god treba. Uvjet? Poljaci imaju prioritet kod zapošljavanja..... to je to.
Edit: nisam niti pročita članak. Jbg :)

Jedna od najglupljih investicija ikada, a konkurencija takvih projekata u RH je ogromna

Koja je razlika između ovog i tvornice ugljičnih proizvoda u Dubrovniku ili glinice u Obrovcu?

strateškog projekta od nacionalne važnosti koji će dodatno pozicionirati Hrvatsku na europskoj gaming sceni.
a to ča imamo najskuplju spizu u euroslaviji koga briga...zašto bi naši mladi bili seljaci to je ispod časti...kruva(iz uvoza) i igara
p.s jutros na vjestima plemkinja iz eyu govori kako tribamo pripremati zalihe u slučaju krize...skloništa...ono preppers...uvođenje vojnog roka
p.s a normalno u skloništu igraš igre da vrime brže prođe...dok nuklearna zima ne prođe..u ustima kruv iz uvoza

Ovo je dosta sjevernije.

Jel može netko dat kritički osvrt na ovo jer kolko se meni čini ovo je samo još jedan idiotski projekt financiran novcem iz eu fondove od kojeg će imat koristi jedino građevinske firme. Od kad za gaming indusriju trebaš gaming centar financiran državnim novcem?
Čuj to "Fond pravedne tranzicije". Jel ovo tranzicija u ništavilo i kaos? Bilo bi logično da se fond bavi gradnjom zatvora i tranzicijom političara te raznih lopova u iste.

Jel može netko dat kritički osvrt ..
-može, uz upitnu kvalitetu, krtičnost, motiv-interes-navijački ili protiv, usko ograničen ili 'šira slika', pri čemu bi odgovori-zaključci bili različiti .. dok bi kvalitetan odgovor koji uključuje i potpitanja, užu-širu sliku trajao, trajao.. (kao moj prosječan postić..) :)
-dok većina želi kratku sms formu, par slova i lajkanje.. pa za sad preskačem.

Od kada je kamen temeljac osnova dobre igre? Koja ce se igrati/prodavati.
Nista oni nisu shvatili, samo trose vrijeme i resurse do iducih izbora.

Baš sam si razmišljao da li će se i ovo popljuvati. Nisam ni sumnjao. Klasični Hrvatski defetizam u svim sferama. Popljuvati će se sve samo da se može istresti žuč.
Da izmislimo neku jebenu fuzijsku elektranu sa čistom energijom mislim da bi se i to na veliko pljuvalo u stilu kaj će nam to, sve su to lopovi :)
Mješalica za beton ne može biti rješenje za napredak - Wolfgang Schaeuble