Na nebu iznad Hrvatske pojavila se neobična spiral
Vezano uz: Na nebu iznad Hrvatske pojavila se neobična spiral

i gdje gorivo završi? u našim vrtovima?

Ja mislio Andromeda dolazi, znam da su rekli da treba doći za nekoliko milijardi godina, rekoh, što vrijeme brzo ide..

Tako je, iz viših slojeva atmosfere nepogrešivo cilja tvoju rotkvicu.

Tako je, iz viših slojeva atmosfere nepogrešivo cilja tvoju rotkvicu.
o neeee....
a krastavce?
bez zajebancije, bilo bi sasvim normalno i logično pročitati u članku što se točno dogodi s tim gorivom, tj. to bi od svega navedenog bilo najzanimljivije pročitati.

isto ono što se dogodi s tvojim Mr. Hankyem kad ga otplaviš u većini turističkih mjesta na arvackome Jadranu (kako mi zapisa imenjak - mare nostrum Croaticum )...
nadaš se da će se raspršiti do svima nam nevidljivih djelića - daleko od očiju, daeko od srca, ali ne i usta kad zaroniš u jadransko plavetnilo...

znači ipak mi završi u krastavcima

Novi dokaz da Mujsk stoji iza chemtrailsa. Uzasno ljudsko bice, jos gori Amerikanac.

"iznad hrvatske" lol..
slike dolazile iz njemacke, danske, UK, francuske.. prakticki gdje god je bilo vedro

Ima li uopće netko od svih tih agencija, komisija, zavoda itd. pod kontrolom sav taj ‘atmosferski’ otpad koji nam (privatne firme za svoje profite) bacaju na glave? I postavlja li se pitanje opravdanosti? Ili to trenutno "nije prioritet"?

Dok mi raketa ne padne na glavu, dobro je.
Na sve sam navikao. Još od 86 e godine i salate pune černobilskih delicija stekao sam imunitet.

nisam znao da smo tako blizu deep space 9

Gurren lagann prelazi u realnost.

"iznad hrvatske" lol..
slike dolazile iz njemacke, danske, UK, francuske.. prakticki gdje god je bilo vedro
Dobor eto iznad Srbije, jel' sada srce na mjestu?!

A ja mislio da se Andomedina galaksija naglo približila našoj galaksiji.
..mali addendum; spiralni uzorak pokazuje da se drugi stupanj vrtio kada je ispustio gorivo (rotacija smanjuje mogućnost skretanja rakete s kursa), a što se leda tiče, radi se o samo nekoliko litara vode (ne radi se o gorivu per se, nego kondenzatu)