kerum pet 21.3.2025 14:53

Kakva su iskustva sa Pixelima unazad zadnijh godinu ili max dvije po pitanju stabilnosti? Svako malo sam nailazio na clanke kako svaki novi SW update donese neke nove probleme, ali nisam siguran je li to zbilja tako ili kao i obicno pretjeruju.

hrc_smb pet 21.3.2025 20:28

Furam Pixel od 4a > 6ica > sad 8a, sve ok, bilo je par dječjih bolesti na početku, npr kod 6ice nije baš najbolje radio screen fingerprint reader, ali sa prvim update-om riješeno.

Update-ovi idu 1x mjesečno, uvijek puštam nove, paše mi vanilla android. Kamere tj. sw za njih im je odličan kao i ekrani. Žena ima 5a, i upćenito "a" varijente su dobre za one koji žele kompaktniju veličinu uređaja.

Dobra im je opcija"staro za novo", tako sam im "utopio" par starih uređaja kojI na njuški vrijede po 20-30€ - ovi priznali znatno veće cifre (buy back preko njihove stranice). E da, naručivao na google store.de pa preko forwardera (mailbox) slao u HR. Sad je navodno Slo podržana zemlja, pa vjerojatno shippaju i tamo. Nisam pratio, možda su omogućili i HR (bilo bi i vrijeme)

Ne namjeravam sa 8a preći na 9a, neznati je upgrade, vjerojatno ću pričekati 10 ili 10a.