Potvrda iz Europske komisije: iPhone 17 Air može b
Vezano uz: Potvrda iz Europske komisije: iPhone 17 Air može b

U tekstu je naglašeno, a meni je to nepoznato: postoji neka tehnologija bežičnog punjenja koje nije induktivno?

Au koliko se boje Europske komisije da ih je bilo strah istraziti da li mogu izbaciti telefon bez usb porta, nego moraju informacije saznati preko medija koji su prethodno pokrenuli spekulacije.

Mali OT !
Ako to vrijedi, ili će vrijediti u budućnosti, za mobilne gadgete, hoće li to vrijediti i za GARMIN pametne satove
?!?!

U tekstu je naglašeno, a meni je to nepoznato: postoji neka tehnologija bežičnog punjenja koje nije induktivno?
https://www.rohm.com/electronics-basics/wireless-charging/wireless-charging-methods

Nemojte im otvarati ta vrata, ponovno ce ubiti interoperabilnost i narusavati pokusaje standardizacije.

Sva sreća da je bežično punjenje još uvijek u razvoju pa utrošak el. energije koja se baca kroz prozor neće smanjiti trošak bilo čega. Efikasnost od 70% IMHO još uvijek predstavlja da je ta tehnologija tek izašla iz pelena.
Dok god je bezžično punjenje toliko sporo, meni ne dolazi u obzir kao jedini način punjenja. Plus to, trebam kabel za Android auto/Carplay jer je još uvijek krcato auta koji nemaju wireless verziju istih.