Hrvati najviše provjeravaju Golfa, a vole i Renaul
Vezano uz: Hrvati najviše provjeravaju Golfa, a vole i Renaul

Velika potražnja osigurava i sporije smanjenje vrijednosti, što ga čini dobrim izborom za kupce koji traže dugoročnu vrijednost.
ova mi filozofija nikad nije bila jasna...
ako (pre)platiš golfa po višoj cijeni od megana za nekih 3k eura (bubam), s opravdanjem dugoročne vrijednosti, a nakon pet godina uspiješ prodat golfa za soma eura više nego što bi dobio za megana, kako je onda to dobar izbor za 'kupce koji traže dugoročnmu vrijednost'
jer, svakako si popušio dva soma eura...

Nije da Hrvati baš obožavaju Renault, nego jednostavno uzimaju ono što mogu priuštiti.
Ja vozim Renault već nekih 28 godina, i baš mi je super.
1997. Renault 21 Coupe 2.2 benzin
2007. Renault Laguna 1.9dci
2012. Renault Fluence 1.6 benzin
2018. Renault Talisman 1.6dci 130ks Intens
2024. Renault Austral 1.3 Techno

Opravdano, za 23k€ se dobivao osnovni model s opremom koja je prosijecnom covjeku i previše, iznimno upravljiv auto od brutalnog volana, lakih papučica, mijenjaca, pregledan, prostran unutra generalno drasticno iskoristiviji auto od 99% suvova.
No nazalost novi 8.5 se sigurno nebude proslavio jer mu je početna cijena za samo 5000€ višlja, šteta.

Nije da Hrvati baš obožavaju Renault, nego jednostavno uzimaju ono što mogu priuštiti.
Ja vozim Renault već nekih 28 godina, i baš mi je super.
1997. Renault 21 Coupe 2.2 benzin
2007. Renault Laguna 1.9dci
2012. Renault Fluence 1.6 benzin
2018. Renault Talisman 1.6dci 130ks Intens
2024. Renault Austral 1.3 Techno
ali nemas pravu znacku na haubi.
bitna je znacka, pa makar i prozore jos uvijek kurblal. (bar je tako bilo do prije 10godina dok sam jos bio dolje)