Apple sprema najveću promjenu sučelja za iPhone, i
Vezano uz: Apple sprema najveću promjenu sučelja za iPhone, i

Ajde sve mi sje**te. Da oću imat ono smeće od Androida imao bi ga (bez uvrede nekome, ne tulite, niste ga vi radili, nemate keša od njega). Steve Jobs se okreće u grobu. Nije mi ni ovo zadnje s widgetima i ikonama sjelo. Kakva mrtva customizacija? Ne bi doslovno dao nikome da si wallpaper promijeni - tako je, kako je. Kome nevalja nek si kupi onaj Šaomi (kao da vozim Daciu bi se osjećao) i objašnjavaj malim fufama da je to isto koštalo soma eura i da je bolje od ajfona.

si prirodno glup ili ideš na instrukcije?

Viš da mu je previse i samo pomicanje ikona, inace to je klasicni primjer prosijecnog korisnika jabuke

Vizualne promjene app i sustava, hvala radije bih 120hz rr na base modelima.

Viš da mu je previse i samo pomicanje ikona, inace to je klasicni primjer prosijecnog korisnika jabuke
Barem nije kao prosječni korisnik Žaomija koji je navikao odgledati kinesku reklamu dok miče ikonu. Ali to je valjda ok za taj mentalni sklop...

Ti si onda sigurno dobar i u riješavanju Captcha

Barem nije kao prosječni korisnik Žaomija koji je navikao odgledati kinesku reklamu dok miče ikonu. Ali to je valjda ok za taj mentalni sklop...
Reklamu? U zivotu nisam vidio reklamu na svom mobu, ocigledno je android previše za vas počeli ste i halucionirati od muke

Reklamu? U zivotu nisam vidio reklamu na svom mobu, ocigledno je android previše za vas počeli ste i halucionirati od muke
Sve kužim, tako je to kad imaš niske standarde za softver i korisničko sučelje. Ni ne primijetiš reklame ili Xiaomi duplikate defaultnih Google aplikacija koje ne možeš obrisati, Messenger notifikacije koje ne dolaze bez obzira na postavke baterije i tako. Možda jednog dana shvatiš.

Sve kužim, tako je to kad imaš niske standarde za softver i korisničko sučelje. Ni ne primijetiš reklame ili Xiaomi duplikate defaultnih Google aplikacija koje ne možeš obrisati, Messenger notifikacije koje ne dolaze bez obzira na postavke baterije i tako. Možda jednog dana shvatiš.
inace se bavim svim i svacim imam na mobu instalirano jedno 45 aplikacija koje koristim, 0 reklama tako da ti nemogu pomoci u tvom problemu, duple app? stari moj nemam ja pojma o cemu ti pricas, kod mene na mobu apsolutno sve radi kao podmazano onako kako sam JA slozio a ne kako to mob ili netko treci zeli

Ne kaže se zaludu da: Besposlen pop i jariće krsti...
Umjesto da riješe neke bugove, i nelogičnosti koje se "vuku" godinama, i kroz različite verzije iOS-a, ili osmisle nešto radikalno novo, a upotrebljivo, oni stave okrugli back-drop na ikone, kao da kopiraju Android i Samsunga....
Ovo će biti fail žešći od onog "rebrandiranja" u auto-insdustriji, gdje su dobro poznati logotipovi pojednostavljeni do razine dječjih crteža.
Apple trenutačno ima 2,35 milijarde aktivnih uređaja diljem svijeta. Od toga je cca 2.349.999.987 Macova, iPada, iPhonea i ostalih s jednim te otprilike 13 Visiona Pro s drugim tipom sučelja. Nadasve je logičan korak, stoga, sve prebaciti na sučelje poput onoga kod Visiona Pro.