KGM Ssangyong Tivoli 1.5 GDI-T 2WD MT Fresh: Solid
Vezano uz: KGM Ssangyong Tivoli 1.5 GDI-T 2WD MT Fresh: Solid

Kinesko smece od 22k€ koje ce se raspasti za 3 godineO izgledu se nema kaj raspravljati, prekrasan pored ovoga i multipla izgleda kao ružno pače

KGM je ex SsangYong, dakle Južna Koreja...
tek toliko da se zna

ima ih čak i za 19000€,motor je kia-hyundai 1.5 163ks 4 cilindra, puno bolje se pružit do Koranda za 22000€

nije KIA-Hyundai nego Mitsubishi (oni crkli u Evropi ali većina tih 1.5 4-cilindraša u Kinezima isto je njihova)...
DCT je od Steyr-Magne

Ne mogu se sjetiti ni jednog ssangyonga koji je ličio na nešto.
Sve gadno. Sjetite se actyona. Nez jel gadniji sprijeda ili straga.
Ček, možda mi je musso bio prolazan.

ček pa iste konje i vrti i kia-hyndai i t-gdi oznaku šta i njihov motor je mitsubishi?

Nije to isti stroj, oznaka je možda ista ali je to opis...
T-GDI - turbo gasoline direct injection
kubikaža Miceka je 1497 cm3 a kod Kia/Hyundai stroja je 1482
uz to sestra ima novog Koranda, ja Xceedicu, sparkali se uspored, digli haube, nisu isti strojevi na izgled već, a kamoli po "iznutricama"...

Sve gadno. Sjetite se actyona. Nez jel gadniji sprijeda ili straga.
Ček, možda mi je musso bio prolazan.
ma ne znam, jel to do mene što spram ženski imam "nazadne" poglede, khmm, khmm... ali Koreancima generalno ne ide dizajn straga...
SsangYong/KGM prednjači i sprijeda, ali dok i pogledate recimo novi Hyundai SantaFe koji izgleda mrak, majnkraftovski dobro... sve dok ne dođete iza njega... baš potone dojam....

Bio bi ovaj automobil super za raju, ali da ga za jedan Black Friday prodaju za/po 15.000 €
Bio bi hrvatski fićo.
Jedan Focus ode u arhivu jer ekipa želi ovako nešto?!
Ovo mi zgleda ko komad bijele tehnike, ali onaj retro štih kao SMEG.
A isto svi spominju te kineze...meni ti auti koda su sa police Hotweels izašli...Onaj geely s onim spojlerima, 4 spulje iza....katastrofa.