YouTube Premium Lite lansiran u SAD-u i Njemačkoj
Vezano uz: YouTube Premium Lite lansiran u SAD-u i Njemačkoj

Zbog toga i dalje koristim Vivaldi koji mi omogućava reprodukciju u pozadini bez reklama i bez potrebe za pretplatom.

Brave omogućuje na mobitelu reprodukciju u pozadini, problem bar meni je yotube za TV, gdje su reklame postale prava napast.

u kojem se to tocno selu u njemackoj nudi? jer u mom se ne nudi

Čudim se da ljudi uzimaju individualni youtube premium kada postoji family opcija - 5 korisnika koji mogu shareati premium. Ja sam preko poljske uzeo premium family za 11.3€ i share-am sa ekipom tako da nas zapravo dođe 2 i sitno eura po osobi. Plaćati 6-7€ za lošiju verziju premiuma mi izgleda kao grozan deal

Čudim se da ljudi uzimaju individualni youtube premium kada postoji family opcija - 5 korisnika koji mogu shareati premium. Ja sam preko poljske uzeo premium family za 11.3€ i share-am sa ekipom tako da nas zapravo dođe 2 i sitno eura po osobi. Plaćati 6-7€ za lošiju verziju premiuma mi izgleda kao grozan deal
oko mene nikom ni na kraju pameti placat jubito jer niko ne gleda jubito na tvu.

OK, a da li taj YT Premium Lite podržava YT Music u Android AUtu ?

Za one koji ne žele pretplatu, koristiti https://revanced.app - koristim ga također iako imam youtube premium
Za one koji žele family pretplatu, preko turskog VPN, turske adrese za plaćanje u google payments sa ininal kartice izađe ~€4/mj - više o tome u temi Youtube Premium
Jedino sto mi treba je reprodukcina u pozadini. Mogu bit i reklame za to vrijeme. Zato Vanced <3