Xiaomi 15 Ultra zadržava isti recept prethodnika,
Vezano uz: Xiaomi 15 Ultra zadržava isti recept prethodnika,

Šteta kaj ovaj nazubljeni rub nemres okretati kao na objektivima za manualnu kontrolu fokusa, moram priznati dosta cesto koristim i manualni mod na mobu gdje opcenito af automatika zasteka u losim uvjetima ovo bi mi bilo idealno!

Šteta kaj ovaj nazubljeni rub nemres okretati kao na objektivima za manualnu kontrolu fokusa, moram priznati dosta cesto koristim i manualni mod na mobu gdje opcenito af automatika zasteka u losim uvjetima ovo bi mi bilo idealno!
photography kit može donekle tu pomoći u kombinaciji sa single-point AF, a i izgleda *ebeno. i dalje je nažalost AF, ali puno lakše je mijenjati ekspoziciju i poboljšati tako AF...
https://innogyan.in/2025/02/27/xiaomi-15-ultra-photography-kit-really-makes-a-difference/

I opet Xiaomi 15 Pro samo za Kineze.
Ultra je skupa

Maknuti varijabilnu blendu na telefonu kojem je kamera središnji feature ne čini mi se baš logičnim... Ili sam propustio nešto?
Meni osobno izgleda predivno ova crno bijela retro kombinacija. To je kamera mob i mislim da su postigli cilj. Jedva čekam prve recenzije, globalni model i onda stiže u moj džep. Taman na vrijeme za sezonu festivala i koncerata.