SpaceX-ova raketa Falcon 9 nosi na Mjesec minijatu
Vezano uz: SpaceX-ova raketa Falcon 9 nosi na Mjesec minijatu

"Lonestar worked with Phison, a Taiwanese storage device manufacturer, to develop a system capable of withstanding harsh lunar conditions, including cosmic rays and extreme temperature swings."
"Freedom now serves as a proof of concept for robust, space-ready SSD technology, paving the way for next-generation applications in lunar and interstellar missions.”
Naravno da nisu otišli u tipa links i uzeli par ssd-i.

A kako SSD podnosi zračenje koje dolazi iz svemira?
Mislim da neće potrajati dugo

Fascinantno je kako u svakoj temi na forumu od par tisuća ljudi ukupno imamo pametnije od onih u svijetu koji upravljaju milijunima i milijardama dolara vrijednosti, bilo koje vrste projekata ili dobara.

Naravno da nisu otišli u tipa links i uzeli par ssd-i.
Guerilla marketing na najjace.
Priznaj, koliko si bureka dobio za ovaj post?!

Fascinantno je kako u svakoj temi na forumu od par tisuća ljudi ukupno imamo pametnije od onih u svijetu koji upravljaju milijunima i milijardama dolara vrijednosti, bilo koje vrste projekata ili dobara.
Zato i jesmo ovdje! Da kriticki protresemo slamu i nadjemo logicko/tehnicko/tehnoloske greske profesionalaca!

Zato i jesmo ovdje! Da kriticki protresemo slamu i nadjemo logicko/tehnicko/tehnoloske greske profesionalaca!
:)

Hahahaha da je barem burek u pitanju, plaćaju tirolskom