Još jedan domaći telekom usklađuje svoje cijene s
Vezano uz: Još jedan domaći telekom usklađuje svoje cijene s

Možemo li i plaće tako uskladiti?

ako ne "usklade" cijene sa inflacijom, morali bi svako treću baznu stanicu ispilat, a preostale vratit na EDGE.
i do sada su nam sve pružali sa pozitivnom nulom.

to ima samo u Hr ,pa neka netko kaze da imamo nezavisnu drzavu . Smijurija. Ja sam u Irskoj i vec 5 godina mi je isti iznos pretplate. Nikakvo uskladjivanje i ostale ludosti .

Ovo samo pokazuje koliko je mocan telekom kartel u Hrvatskoj, odnosno kolike pipke imaju duboko u vlasti. Nevideno da netko operira na slobodnom trzistu, ali je istovremeno zakonski zasticen od inflacije.
Presao bi isti cas nekom drugom, bilo kome, ali svi su gramziva gamad kao i ovi.

Konačno!

Nadam se da neće. Hrvatima treba uzeti, imaju previše. Daš im još, samo će trošiti još više. Realno, ljudi su debili.

Pa i jesu place porasle, ne bi inace bilo inflacije tolike.

Ovo je najveća prijevara i pljačka.
Taj isti A1 je u valjda 2 godine već 3x povećao cijenu pretplate !!!
Sveukupno su povećali za nekih 20ak% zajedno sa ovim rastom. Kakve lopovčine. A Hakom se kao brine za kupce, haha, mozes mislit, ovi ih podmazuju.
Čim izađe ugovor prelazim na Telemach. Oni su neznatno povećali cijenu pretplate (npr za mob) ali su i digli broj gigi sa 12 na 20.
Slično je i sa fiksnim paketima (Internet, te Internet + tv).

Pa evo poskupljenja iz mojih sms-ova od A1
17.06.2022.
OBAVIJEST l Zbog cjelokupne ekonomske situacije na trzistu od 1.8.2022. uvecat ce se cijena na Vasoj pretplatnickoj liniji za 6 kn. Ostvarene popuste i dalje nastavljate koristiti. Vas A1
25.03.2023.
OBAVIJEST l Pocetkom godine obavijestili smo Vas o uvodjenju indeksne klauzule. Sukladno tome, od 1.7.2023. iznosi mjesecnih naknada tarifa, paketa i opcija uvecavaju se za 8,5%. Popuste na koje imate pravo i dalje nastavljate koristiti. Primjena indeksne klauzule ne omogucuje raskid ugovora bez naknade.
18.04.2024.
OBAVIJEST l U skladu s Opcim uvjetima poslovanja i prosjecnom godisnjom stopom inflacije za 2023. od 8%, A1 Hrvatska 1.6.2024. na temelju indeksne klauzule uvecava mjesecne naknade za 6,9%. Primjena indeksne klauzule ne omogucuje raskid ugovora bez naknade. Povecanje se odnosi na puni iznos mjesecnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obracunatih popusta. Ugovorene popuste i dalje nastavljate koristiti.
25.02.2025.
OBAVIJEST l U skladu s Opcim uvjetima poslovanja i prosjecnom godisnjom stopom inflacije za 2024. od 3 %, A1 Hrvatska 1. 4. 2025. na temelju indeksne klauzule uvecava mjesecne naknade za 3 %. Primjena indeksne klauzule ne omogucuje raskid ugovora bez naknade. Povecanje se odnosi na puni iznos mjesecnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obracunatih popusta.
Ugovorene popuste i dalje nastavljate koristiti.
Odlicno su oni to nama zabiberili

Dok god se ima za kavice, bureke, mobitele, izlaske, Netflix, televizore od 3 metra i auto, cijene mogu ići gore.
Cijene staju kad se bude čekalo u redu za kruh sa glutenom, bez sjemenki, u komadu.

ne, jer onda za toliko i inflacija raste. Uskladio je AP državne plaće, pa se odmah preslikalo i na inflaciju...

Nikad mi u zivotu nebi palo na pamet uzet pretplatu, samo nek dižu, pitanje je dokad će to tako ići. Najskuplja tarifa se približava cijeni od 40€. Za te pare se dobiva fiksni net i tv, a ne pretplata za mobitel.

Promijenio operatera pa mi je sad pretplata niža, a dobio i optiku. Za godinu i pol ću opet promijeniti i sve 5

Plaćam i baš me briga jer mogu i jer mi je to jedna od rijetkih radosti u životu kojima se mugu krpiti.
Najviš volim kada od njih dobijem neku debilnu poruku tipa dobio si na poklon x GB koje ih i tako ne koštaju ništa, a na početku piše Bok Ante .
Jebo te Bok, pa to ne kažu ni Zagrepčani i ja sam za njih gospodin x od kojeg dobivaju novac i od kojeg žive al mi se ne da tražiti nekog višeg jer su ovi u SZK sitne ribe koji ne mogu utjecati na gluposti direktora koji bira one kojima će plačati da ih reklamiraju.

Dok god se ima za kavice, bureke, mobitele, izlaske, Netflix, televizore od 3 metra i auto, cijene mogu ići gore.
Cijene staju kad se bude čekalo u redu za kruh sa glutenom, bez sjemenki, u komadu.
Sve dok mi imamo za sve to,oni ce imati za bonuse od par tisuca eura na placi kao nagrade,odlaske po Tajlandu,Dubaiu i sl,zivjeti u raskosnim vilama i kupnju parcela i dizanja app i sl.A kvaliteta usluge za ku*ac.
ja ne vjerujem
EURO NAŠ NOVAC
za 4,9E pomidora imam 8000 jedinica...i više nego dovoljno...ča če ti više od 60 minuta razgovora dnevno...i to je puno...koji gb za internet bankarstvo...email...za sve ostalo imaš wifi
moć je u rukama kupaca...samo svatko gleda sebe...pije im se koka kolja u nedilju kad ne rade dućani i neb da umiru odu na pumpu i plate tu stvar 4E...a u dućanu 2E...i onda kukaju...eno umrit će ako popiju vodu