Boris grozni pon 24.2.2025 14:22
bus kaže...
Boris grozni kaže...

Tko uopce normalna podržava taj brend, svaka cast izuzetcima

Slični onima koji podržavaju i androide od preko 400-500e pa na dalje ...  

Ti isto spavaš, ocigledno da nisi vec duze vrijeme usporedio neki android vs jabučar u slicnom cijenovnom rangu što nudi jedan a što drugi

Boris grozni pon 24.2.2025 15:03

Evo primjer Redmi note 9 pro, znaci ima ai sranja koja rade top, mob iz davne 2020 godine
Dok nevidim u svojim rukama mobitel koji ga gazi uzduž i poprijeko od kvalitete izrade do mogucnosti uzet cu ga makar bio i 3x vise love dakle 900€+ no takvog nema niti priblizno.
Benckmark brojke me ne zanimaju jer na mobu imam jedno 40 aplikacija instaliranih i sve letiiiiiiiiii!
Neznam koji je smisao uzeti u 2025 skuplji a debilniji mobitel od onoga kaj imam
Apple prodaje 60hz mob za 700€, nema sd utor za karticu pa bi za 512gb model trebao nadoplatiti jedno 380€ naspram osnovnog modela a sama sd kartica je 30€

Atomino pon 24.2.2025 17:33
Indestructible kaže...
Atomino kaže...
Kako god, android ti nudi izbor, dok Apple ne nudi više.

Koji izbor? Sta je izbor u ovom cjenovnom rangu? Xiaomi Redmi Note serija? Ili mozda Galaxy A5x serija sa Exynos procesorima?

Izbor za nekog ko ne želi dati 500+ eura za telefon. Ne treba svakom vrhunski telefon, mnogi su zadovoljni upravo tim modelima što si naveo. Zamisli da Maserati i Ferrari proizvode automobile, ko bi ih mogao priuštiti? Ovako ima za svakog ponešto, dok kod Apple-a to nije slučaj.

baso533 pon 24.2.2025 22:00
Arctic Skies kaže...

Za 700e svasta se moze uzeti. Mene je Pixel 8pro tako nekako ispao. Ne razumijem vala kako je pozicionirano cjenovno ovako. Nema bas smisla. Ne vidim zasto bi ga iko uzeo sem ako bas ne mora ostat pri Apple sistemu.

Ja sam uzeo Pixel 8 za iste pare, najgora kupnja ikad.

Indestructible uto 25.2.2025 00:16
Atomino kaže...
Indestructible kaže...
Atomino kaže...
Kako god, android ti nudi izbor, dok Apple ne nudi više.

Koji izbor? Sta je izbor u ovom cjenovnom rangu? Xiaomi Redmi Note serija? Ili mozda Galaxy A5x serija sa Exynos procesorima?

Izbor za nekog ko ne želi dati 500+ eura za telefon. Ne treba svakom vrhunski telefon, mnogi su zadovoljni upravo tim modelima što si naveo. Zamisli da Maserati i Ferrari proizvode automobile, ko bi ih mogao priuštiti? Ovako ima za svakog ponešto, dok kod Apple-a to nije slučaj.

Razumijem kritiku za 60hz panel. Ali ja nisam dobio konkretan odgovor sta to konkurencija bolje nudi od ovog iPhonea.

bus uto 25.2.2025 22:14
Boris grozni kaže...
bus kaže...
Boris grozni kaže...

Tko uopce normalna podržava taj brend, svaka cast izuzetcima

Slični onima koji podržavaju i androide od preko 400-500e pa na dalje ...  

Ti isto spavaš, ocigledno da nisi vec duze vrijeme usporedio neki android vs jabučar u slicnom cijenovnom rangu što nudi jedan a što drugi

A sta to nudi bolje? OS i sigurnost nemozes ni usporedit...

ATJLučko sri 26.2.2025 16:05
R3nchi kaže...
Gebirgs kaže...

"Apple napušta tržište pristupačnih smartfona s iPhonem 16e"

Grammar Nazi gets very upset 

A iphone je pristupacan mb? 

nisam znao da je 1k ojra pristupacna cijena mb

Je, pristupačan je, dok dovoljno zaradiš€ura u godini dana