Panika na kriptoburzi: nakon hakiranja Bybita kori
Vezano uz: Panika na kriptoburzi: nakon hakiranja Bybita kori

Budimo hrabri!
sav keš u kripto!

Kad bude pravi bank run na banke, ispostavit će se da je Bybit oaza sigurnosti bio.

Kako vi čuvate sigurnosnu lozinku za svoj hardverski novčanik (one 24 riječi)?
Ja zapisao na papir i sakrio ga, već se mjesecima ne mogu sjetiti gdje - to je onda valjda dovoljno sigurno! 😂

Kod mene još gore stanje , sve šifre su u mobitelu u bilješkama , kopija na Telegramu i na laptopu treća kopija .
Tako da ja sam siguran od zaborava 💪 ali koliko sam siguran. No nije loše kad nemaš para, pa se ne brineš da te netko može pokrasti 😅
PS Imam kolegu koji kaže da ima milijune u bitkojnu ali je izgubio šifru ... inače sklon preuveličavanju pa mu nije za vjerovati.

Tako da ja sam siguran od zaborava 💪 ali koliko sam siguran. No nije loše kad nemaš para, pa se ne brineš da te netko može pokrasti 😅
PS Imam kolegu koji kaže da ima milijune u bitkojnu ali je izgubio šifru ... inače sklon preuveličavanju pa mu nije za vjerovati.
Ček..ti stvarno držiš šifre u digitalnom obliku na uređaju spojenom na internet?
To je jedan od najčeščih načina na koji hakeri (malware) ukrade kripto.

Vidiš da je napisao da nema para.
Ovo je dobar stres test za Teter i sav kripto.
Ogroman događaj a skoro nikakve posljedice za eko sistem, ništa se nije depegalo, niti neke značajne promjene u cijenama kripta.
Btw i burza Xeggex je hakirana nedavno, ali nigdje nitko o tome ne priča.
Poloniex i HTX su hakirani prošle godine ak se dobro sječam..
Nije sigurno imat pare na burzi.