danko99 pon 24.2.2025 09:05

Ovo je dobar stres test za Teter i sav kripto.

Ogroman događaj a skoro nikakve posljedice za eko sistem, ništa se nije depegalo, niti neke značajne promjene u cijenama kripta.

Btw i burza Xeggex je hakirana nedavno, ali nigdje nitko o tome ne priča.

Poloniex i HTX su hakirani prošle godine ak se dobro sječam..

Nije sigurno imat pare na burzi.

Miro pon 24.2.2025 17:12

Kako vi čuvate sigurnosnu lozinku za svoj hardverski novčanik (one 24 riječi)?

Ja zapisao na papir i sakrio ga, već se mjesecima ne mogu sjetiti gdje - to je onda valjda dovoljno sigurno! 😂

Sirotanovic uto 25.2.2025 08:40

Kod mene još gore stanje , sve šifre su u mobitelu u bilješkama , kopija na Telegramu i na laptopu treća kopija .
Tako da ja sam siguran od zaborava 💪 ali koliko sam siguran. No nije loše kad nemaš para, pa se ne brineš da te netko može pokrasti 😅

PS Imam kolegu koji kaže da ima milijune u bitkojnu ali je izgubio šifru ... inače sklon preuveličavanju pa mu nije za vjerovati.

danko99 uto 25.2.2025 08:54
Sirotanovic kaže...
Kod mene još gore stanje , sve šifre su u mobitelu u bilješkama , kopija na Telegramu i na laptopu treća kopija .
Tako da ja sam siguran od zaborava 💪 ali koliko sam siguran. No nije loše kad nemaš para, pa se ne brineš da te netko može pokrasti 😅

PS Imam kolegu koji kaže da ima milijune u bitkojnu ali je izgubio šifru ... inače sklon preuveličavanju pa mu nije za vjerovati.

Ček..ti stvarno držiš šifre u digitalnom obliku na uređaju spojenom na internet?

To je jedan od najčeščih načina na koji hakeri (malware) ukrade kripto.