TeraBox - rješenje za skladištenje datoteka u obla
Vezano uz: TeraBox - rješenje za skladištenje datoteka u obla

Ne kužim ljude koji daju recenzije, primjer za Dropbox:
Trustpilot 1.4 score (1090 reviews)
Google Play 4.2 score (2.270.000 reviews)
Ono totalne suprotnosti.
Ali hvala na linku, super da je netko to tako napravio

Sve će ponuditi besplatno samo da se dokopaju podataka, a po novome i da treniraju AI. Ništa nije besplatno, plaćaš svojim podacima.

Sve će ponuditi besplatno samo da se dokopaju podataka, a po novome i da treniraju AI. Ništa nije besplatno, plaćaš svojim podacima.
enkriptiras rucno i uploadas :D
Naravno tesko dostupno obicnom korisniku, ali barem mi imamo te sposobnosti :D

Što se tiče besplatno već svoju djecu uče "There is no free lunch", za razliku od nas.
Što se tiče ručnog šifriranja imaju programe koji će ti ključ izvrtiti u par sekunda ako ne i prije pogotovo kada se radi o digitalnim sadržajima (foto/video) koji se sastoje od bezbroj hexadecimalnih karaktera pa se ključ ponavlja mnogo puta i onda je to lakše dešifrirati, a ako znaju koji program koristiš imaju rainbow tablice koje dodatno pomažu, ako koristiš tekst neke knjige imaju odskenirane sve knjige svijeta pa i to izvrte.
Sve su to igre za malu djecu pa su šifriranje i dešifriranje strogo matematičke igre u kojim učestvuju svi najbolji matematičari i programeri u svim zemaljama i predstavljaju najstrože tajne, a koje koriste supertajne službe kojima ne pada na pamet igrati se s tim ali veliki poput Googlea to ipak mogu jer imaju tehnologije i ljude i to je baš ono da se žele dokopati tvojih podataka kako bi hranili svoje AI.
Virusi su već izumrla vrsta kao i klasični bombaši samoubojice jer su vidjeli da je to reklama koja samo škodi i okrenuli se unosnijim poslovima pa prvi pišu kojekakve trojane i backdore dok su drugi školovali djecu na kojekakvim Harvardima i sada isti kupe podatke ili blokiraju stranicice.
Kada se pojavio kripto virus škrti ameri su tražili od FBI da im pomogne, a oni su im odgovorili neka plate jer su sumnjali da je tako napredni virus napisao netko tko želi ispipati nuihovu moć dešifriranja inače bi to napravili.
Što se tiče Hrvatske mogli bi ti puhati u rupu u pozadini jer niti imamo ljude koji su otišli gdje mogu bolje napredovati, a tehnologije se zbog tajnosti ne mogu kupiti nego ih moraš razvijati što govori i HR sudska praksa (Podravka) kao i relativno nova vijest da je Kanadska policija počela masovno uvaljivati malware na mobove kojekakvim kriminalcima jer je (po njihovom priznanju) enkripcija eksponencijalno otežala nadzor.
Sve da to i pošalju nekome, uz sve lijepe priče o suradnji dobili bi nogu jer se HR u svijetu smatra jednom od korumpiranijih zemalja i da smo lažljivci spremni prodati vlastitu mater (ni dtrugi nisu ništa bolji ali mi smo jedni od najmanjih) tako da bi s praom očekivali da nam je netko obećao neku uslugu kako bi im uvalio kukavičje jaje.

koja je tvoja pozadina kad ti je znanje toliko opsežno? Cini mi se kao da si veliki stručnjak
Ne razumijem. 20 datoteka do 4GB je 80GB? Trebao sam za backup oko 80GB obitjskih fotografija sa NAS-a i moram priznati da sam dosta vremena potrošio kako bi odabrao servis koji mi donekle odgovara, a koji je kompatibilan sa Synology CloudSync.
jedna od dobrih usporedbi:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cEd65XDW3gBHnRsJ0rbq3V_B28mKySHiMPAZvArHiiA/edit#gid=0