Zaporožac čet 20.2.2025 15:28

Nekada je pojam informatički pirat aka gusar lijepo zvučao, to su bili romantični borci protiv globalizacije, profiterstva, izrabljivača ljudi.

Danas su to smrdljivi, šugavi lopovi.

Da, nisu ni kriminalci s kojima se možeš pofajtati, pucati na njih, oni na tebe, već obični sitnozubi bubuljičavi lopovi koji bi opljačkali rođenu mater, ali u tajnosti svoje rupe iz koje se boje promiliti svoje nakaradne tikve.

gpd čet 20.2.2025 17:39
Zaporožac kaže...

Nekada je pojam informatički pirat aka gusar lijepo zvučao, to su bili romantični borci protiv globalizacije, profiterstva, izrabljivača ljudi.

Danas su to smrdljivi, šugavi lopovi.

Da, nisu ni kriminalci s kojima se možeš pofajtati, pucati na njih, oni na tebe, već obični sitnozubi bubuljičavi lopovi koji bi opljačkali rođenu mater, ali u tajnosti svoje rupe iz koje se boje promiliti svoje nakaradne tikve.

Igrica se zove PirateFi, u ovom slučaju ne radi se o piratiziranoj igrici, nego službena igrica s malverom.

Diablo86 kaže...

Ako je poznati malware, zašto steam nije sam skužio?

čudno je i da ne znaju tko je objavio igricu. kao da nemaju provjeru identiteta.

zar je teško ako tvrtka XY objavi igricu, pronaći službeni kontakt tvrtke i nazvati, "halo, jeste li vi objavili igricu? da? ne?"

Zaporožac čet 20.2.2025 22:21
gpd kaže...
Igrica se zove PirateFi, u ovom slučaju ne radi se o piratiziranoj igrici, nego službena igrica s malverom.

A gdje sam napisao da nije tako.

Piše; Hakeri su objavili igru PirateFi na Steamu kako bi zarazili računala zlonamjernim softverom.

gpd pet 21.2.2025 16:19
Zaporožac kaže...
gpd kaže...

A gdje sam napisao da nije tako.

Piše; Hakeri su objavili igru PirateFi na Steamu kako bi zarazili računala zlonamjernim softverom.

kakve veze imaju "informatički pirati" s temom?