KTM čet 20.2.2025 20:16
pr0n_addict kaže...

Radnja se odvija pet godina nakon prve sezone i djelomično će obuhvatiti događaje iz igre The Last of Us Part 2.

Hm, pitam se što točno neće obuhvatiti odnosno što su odlučili odrezati? Vidjet ćemo.

Neće rezati već vjerojatno suprotno, dodavati lorea. Priča druge igre će biti raspoređena u dvije sezone.

KTM čet 20.2.2025 21:44
Hexfire kaže...
Izbor glumice za Abby me ugodno iznenadio pa su očekivanja malo porasla. Ali Ellie bi sad trebala biti 5 godina starija. Ne znam koliko će to biti uvjerljivo sa glumicom koja izgleda kao dijete.

Ona mala kao glumica je stvarno dobra, al brate ne liči na Elie nimalo, tako da me to malo ipak smeta. Šteta što je Ellen Page prominila spol u "ono". One su bile iste, čak ih je i tužila da su joj pokrali izgled u prvoj igri.

pr0n_addict pet 21.2.2025 11:08
KTM kaže...

Ona mala kao glumica je stvarno dobra, al brate ne liči na Elie nimalo, tako da me to malo ipak smeta. Šteta što je Ellen Page prominila spol u "ono". One su bile iste, čak ih je i tužila da su joj pokrali izgled u prvoj igri.

Bella Ramsey je trenutno u 22. godini života, a izgleda kao dijete od nekakvih 12, maksimalno 13 godina. Niti liči na Ellie niti liči na odraslu djevojku.

U prvoj sezoni je to još donekle prolazilo, ali u drugoj? Teško.

KIKI3ooo pet 21.2.2025 21:34
pr0n_addict kaže...
KTM kaže...

Bella Ramsey je trenutno u 22. godini života, a izgleda kao dijete od nekakvih 12, maksimalno 13 godina. Niti liči na Ellie niti liči na odraslu djevojku.

U prvoj sezoni je to još donekle prolazilo, ali u drugoj? Teško.

Triba njoj bar 100g proteina dnevno, jedno 350g UH ako je aktivna i da 30% kupnih dnevnih kalorija da dolazi od zdravih masti a ne glumit dicu po serijama :D

Damir22 sub 22.2.2025 09:01

mozda stvarno popustam uvidjeti nebrojene zasluge i poboljsanja koja je ta mladjahna...pardoncek, to mladjahno glumica? glumac? glumce? donjela u tlou, mozda sam pogresno audio vizualno kalibriran, mozda samo vec pomalo mozdano umrtvljen, ne znam...

nakon sto nju vidjeh, ostatak serije mi je bio relativno besmislen, ne shvativsi gornji kriterij, serija mi je tezi fail, cak i ako nju (njega,njogo, to) maknem iz slike, opet mi serija kao "adaptacija" kultne igre i nije nesto...

stvarno me nije briga dali je ulogu dobila zato sto je najtalentiranija mlada glumica na svijetu, ili zato sto se promoviraju nebinarne, trobinarne, suko i monofazne osobe s genetskim i psihickim poremecajima, kao elle mi nije sjela, njena pojava i gluma ne mogu nositi takvu seriju.

ovo me...ili me ono podsjetilo na ovo.... kao u novom dexteru gdje je jedina poveznica nove debre i original debre u obilatom koristenju "fuck" i "fuck,yeah" termina, sve ostalo niti ima veze, niti ima smisla, a pogotovo ne kvalitete, tako i ova (da ne nabrajam sve uspocetka) nema nikakve veze s ellie......ma koliko to neki tg cd nb gg bbb sdp hdz holivudski kriticar mislio da je bolje od kristovog drugog dolaska...meni ona nije ellie...

millennial pon 24.2.2025 15:59
Damir22 kaže...

mozda stvarno popustam uvidjeti nebrojene zasluge i poboljsanja koja je ta mladjahna...pardoncek, to mladjahno glumica? glumac? glumce? donjela u tlou, mozda sam pogresno audio vizualno kalibriran, mozda samo vec pomalo mozdano umrtvljen, ne znam...

nakon sto nju vidjeh, ostatak serije mi je bio relativno besmislen, ne shvativsi gornji kriterij, serija mi je tezi fail, cak i ako nju (njega,njogo, to) maknem iz slike, opet mi serija kao "adaptacija" kultne igre i nije nesto...

stvarno me nije briga dali je ulogu dobila zato sto je najtalentiranija mlada glumica na svijetu, ili zato sto se promoviraju nebinarne, trobinarne, suko i monofazne osobe s genetskim i psihickim poremecajima, kao elle mi nije sjela, njena pojava i gluma ne mogu nositi takvu seriju.

ovo me...ili me ono podsjetilo na ovo.... kao u novom dexteru gdje je jedina poveznica nove debre i original debre u obilatom koristenju "fuck" i "fuck,yeah" termina, sve ostalo niti ima veze, niti ima smisla, a pogotovo ne kvalitete, tako i ova (da ne nabrajam sve uspocetka) nema nikakve veze s ellie......ma koliko to neki tg cd nb gg bbb sdp hdz holivudski kriticar mislio da je bolje od kristovog drugog dolaska...meni ona nije ellie...

teži fail? mora da će biti da si ipak kako sumnjaš "mozdano umrtvljen". 

Damir22 pon 24.2.2025 21:23

logicno, niti serija, niti glumci ne uspjevaju docarati niti 1% atmosfere, ne tjeraju te da gledas jos, s nestrpljenjem cekas da vidis sto dalje......

a to je za spaljeni mozak ono sto serija mora imati da nebi bila fail.....

millennial pon 24.2.2025 21:41
Damir22 kaže...

logicno, niti serija, niti glumci ne uspjevaju docarati niti 1% atmosfere, ne tjeraju te da gledas jos, s nestrpljenjem cekas da vidis sto dalje......

a to je za spaljeni mozak ono sto serija mora imati da nebi bila fail.....

tu ima samo jedan problem, a to je da je sve ovo samo tvoj subjektivni dojam, vrijedi za tebe, ne za sve.

Damir22 pon 24.2.2025 22:10

ponovo, logicno, pa covjek moze napisati samo svoje misljenje, koje vrijedi za njega, pa ili ce se netko prepoznati u tome, ili nece......

nisam ja napisao univerzalnu istinu, kako si ti to izgleda protumacio, jer se ne prepoznajes u mom misljenju, tebi je serija super, i to je ok, nitko ti ne osporava to misljenje.....

ali, i ono vrijedi samo za tebe, jelte.....