I argentinski predsjednik podržao sumnjivu manipul
Vezano uz: I argentinski predsjednik podržao sumnjivu manipul

- 3x više je USAID spiydio na kondome za Hamas, pa nisam vidio da se drama oko toga radila...
Pa dobro, sad guma i ne treba, mora se popraviti brojeve

U 3 sata je propalo sve.
Znači..ekipa koja je popljugala miljune je vrlo vjerovatno duže vrijeme u kriptu i prekasno prodala.
Sad su kao "žrtve", "nisu znali", a svaki dan trejdaju smeča na pump.fun
Ko je novi u kriptu vjerovatno nebu skužil sistem u 3 sata i uložil miljune u šitkojin.
Prvo trebaš napravit account na burzi, proč KYC, kupit solanu, poslat na solana mrežu i kupit šitkojin.
Tako da..vjerujem da je gospon prezident ljepo ogulil ionako bogate špekulante ili je to bilo samo pranje novca.
Možda su se oprali miljuni preko šitkojina..ko zna.
Ima tu puno upitnika.

U 3 sata je propalo sve.
Znači..ekipa koja je popljugala miljune je vrlo vjerovatno duže vrijeme u kriptu i prekasno prodala.
Sad su kao "žrtve", "nisu znali", a svaki dan trejdaju smeča na pump.fun
Ko je novi u kriptu vjerovatno nebu skužil sistem u 3 sata i uložil miljune u šitkojin.
Prvo trebaš napravit account na burzi, proč KYC, kupit solanu, poslat na solana mrežu i kupit šitkojin.
Tako da..vjerujem da je gospon prezident ljepo ogulil ionako bogate špekulante ili je to bilo samo pranje novca.
Možda su se oprali miljuni preko šitkojina..ko zna.
Ima tu puno upitnika.
točno to... najviše su popušili gramzivi špekulanti, nasjeli na insider sale :D

Uh kak smo jako nabrijani protiv Mileia
Kaže autor: "...profitiralo je u ukupnom iznosu od gotovo 50 milijuna dolara... - OPOZIV!"
- 3x više je USAID spiydio na kondome za Hamas, pa nisam vidio da se drama oko toga radila...
Netocno, nema hamas veze s kondomima. Kontracepcija je bila bila za Gazu u Mozambiku (nekih 5M$). I nekih 7M za kondome, vjerojatno po Africi, ali s Gazom i Palestincima/Hamasom nema veze. No bitno da ti siris lazi. Bas se uklapas u stereotip. Kolko se sjecam maksimalno si protiv fackchekinga vec godinama, bas se pitam zasto....

Kaže autor: "...profitiralo je u ukupnom iznosu od gotovo 50 milijuna dolara... - OPOZIV!"
Netocno, nema hamas veze s kondomima. Kontracepcija je bila bila za Gazu u Mozambiku (nekih 5M$). I nekih 7M za kondome, vjerojatno po Africi, ali s Gazom i Palestincima/Hamasom nema veze. No bitno da ti siris lazi. Bas se uklapas u stereotip. Kolko se sjecam maksimalno si protiv fackchekinga vec godinama, bas se pitam zasto....
Vidim da si nabrijan na factchecking. Evo ti još malo nabrajanja: https://www.youtube.com/watch?v=4L-KcjSu_4A
Btw. Protiv sam hrvatskog factcheckera jer ga vodi propali student kroatistike s nasilnom prošlošću (googlaj: petar vidov napao taksistu)

Vidim da si nabrijan na factchecking. Evo ti još malo nabrajanja: https://www.youtube.com/watch?v=4L-KcjSu_4A
Btw. Protiv sam hrvatskog factcheckera jer ga vodi propali student kroatistike s nasilnom prošlošću (googlaj: petar vidov napao taksistu)
Osim što je strah kojeg mužjaci iz Hrvatske osjećaju prema faktografu smiješno, infantilno i za pisanje u krevet kukavičko, Aldo, možeš li nam dati komentar na svog vlasnika, idola, oca, ljubavnika i Boga i njegov obiteljski život?
Pretpostavljam da si konzerva, muž, otac, familijske vrijednosti i to sve, da je familija muž, otac, svetinja, bog otac kolac, pa manka pa dječica plava i plavokosa.

Osim što je strah kojeg mužjaci iz Hrvatske osjećaju prema faktografu smiješno, infantilno i za pisanje u krevet kukavičko, Aldo, možeš li nam dati komentar na svog vlasnika, idola, oca, ljubavnika i Boga i njegov obiteljski život?
Pretpostavljam da si konzerva, muž, otac, familijske vrijednosti i to sve, da je familija muž, otac, svetinja, bog otac kolac, pa manka pa dječica plava i plavokosa.
A što to točno fali tradicionalnim vrijednostima? Je l' veća korist za društvo biti neradnik koji dangubi kod staraca u podrumu, salonski ljevičar i internet ratnik, ili produktivni element društva?
No vratimo se na temu. Milei je anarho kapitalist, barem sam za sebe to kaže. Nakon samo godinu dana, napravio je ekonomsko čudo u Argentini, mislim da ni ti to ne možeš više ignorirati ni negirati.
Da ti ideološka zadojenost ne muti um, jasno bi ti bilo i da gospodin Trump i gospodin Musk u pravom smjeru guraju Ameriku.

Samo hrvatskog? Kao ono, AP, politico i sl. pršte od autentičnog intelektualnog poštenja?!
Tko do sada nije shvatio da SVAKI fact checking funkcionira po principu quid pro quo... s takvima ne raspravljati. Jednostavno nema smisla. K'o da zidu govoriš.
Doduše, dobar broj ljudi je shvatio da su im podvaljivali muda pod bubrege. Ali nažalost, mnogi internet borci još uvijek imaju glavu duboko u dupetu. Dobro je što su lako prepoznatljivi pa ih lakše možeš zaobilazit. Život je prekratak da se čovik bavi idiotizmima.

Da ti ideološka zadojenost ne muti um, jasno bi ti bilo i da gospodin Trump i gospodin Musk u pravom smjeru guraju Ameriku.
Jako mocan post. Ovoliku hrpu kakice je tesko ugurati u ovako malo znakova.

USAID nije poslao jedan jedini kondom u Gazu.
99% idiotarija koje Trump rece su lazi ili laz.
Crypto pump and dump je porez na glupost i svi koji se upustaju u tako nesto su debili ili kriminalci.

Drago mi je da se Trump vratio, nasi EU političari su upravo dobili šta su i zaslužili i to je bilo za očekivati.Inace nisam fan Zelenskog ali po meni je donio dobru odluku sto nije prodao minerale USA/Trumpu.
Europa se mora probuditi imamo dvije opcije ozbiljno zaprijetiti Rusiji ili i dalje spavati zimski san.Jedna stvar koja je zabrinjavajuća je ta da teško možemo protiv rusa pošto su ekonomski razvijeniji tako da nam "war of attrition" ne ide na ruku.
Što se Izraela tiče jedva čekam da ih opet potuku djeca iz Tulkarma i baš zato mi je drago da se Trump vratio jer s njime Iran ima još nerazriješenih računa.

Drago mi je da se Trump vratio, nasi EU političari su upravo dobili šta su i zaslužili i to je bilo za očekivati.Inace nisam fan Zelenskog ali po meni je donio dobru odluku sto nije prodao minerale USA/Trumpu.
Europa se mora probuditi imamo dvije opcije ozbiljno zaprijetiti Rusiji ili i dalje spavati zimski san.Jedna stvar koja je zabrinjavajuća je ta da teško možemo protiv rusa pošto su ekonomski razvijeniji tako da nam "war of attrition" ne ide na ruku.
Što se Izraela tiče jedva čekam da ih opet potuku djeca iz Tulkarma i baš zato mi je drago da se Trump vratio jer s njime Iran ima još nerazriješenih računa.
"ozbiljno zaprijetiti Rusiji"... Tko bi im to trebao strah u kosti utjerati? Milenijalci? Gen-Z? Muški lakirani noktići?

Kakva prijetnja Rusiji čovječe , trebao hitno zaustaviti ove EU ratne huškače i prekinuti rat u Ukrajini .
Još 2007 je Putin rekao u Minhenu dosta širenja na istok NATO-u.
Ma prouči teoriju a manje propagande https://www.advance.hr/tekst/rat-u-ukrajini-americka-hegemonija-i-izgubljeni-glas-europe-transkript-vaznog-govora-profesora-jeffreya-sachsa-pogled-na-svijet-iz-perspektive-covjeka-koji-ga-je-aktivno-oblikovao-desetljecima/
Evo video ako ne voliš čitati https://youtu.be/P7ThOU4xKaU?si=lDPzKfaG0LNE5gId

Ja se nadam da Ameri budu bježali iz EU kao i iz Afganistana.Mi trebamo jaku EU, ne ratne huškače kao u Engleskoj i Bruxellesu nego sposobne ljude koji su dostojni svojih zadataka i posla.Sa nafarbanim nokticima,ofarbanim glavama,gay paradama i "meni je teško radit 5 dana tjedno" smo se upravo i zajebali.Nadajmo se da će se situacija promjenit.

Ja se nadam da Ameri budu bježali iz EU kao i iz Afganistana.Mi trebamo jaku EU, ne ratne huškače kao u Engleskoj i Bruxellesu nego sposobne ljude koji su dostojni svojih zadataka i posla.Sa nafarbanim nokticima,ofarbanim glavama,gay paradama i "meni je teško radit 5 dana tjedno" smo se upravo i zajebali.Nadajmo se da će se situacija promjenit.
Europa nije EU,
EU kao Europska Unija su anglo-pudlice, to se vidilo kad su išli na savjetovanje Starmeru u London.
Onu lovu koju misle sakupit, lažu, to će ići anglima.
Mi smo dosta jadni :
deindustrijalizirani
Energetski embargo
Razoružani,
Pod stranom medijskom kontrolom i propagandom.
izmjena stanovništva
strane vojne baze na teritoriju.

Neka se US okrenuo Rusiji, EU će to prisiliti da nauči ovisiti više o samoj sebi.