ma vidi ti to...do nazad prije par dana...AI je budućnost...AI ovo...AI ono...iskače iz paštete...sad kad se pojavila konkurencija za puno manje kuna...odjednom su svi zabrinuti...ono znaš koliko daleko je ispiranje mozga došlo kad i plenky priča o AI...ono u emisiju dobro jutro hrvatska imaju tu temu
Inteligencija(lat.intellectus) mentalna je karakteristika koja se sastoji od sposobnosti za učenje iz iskustva, prilagodbe na nove situacije, razumijevanja i korištenja apstraktnih pojmova i korištenja prethodnih znanja za snalaženje u novoj okolini u kojima ne pomaže stereotipnonagonskoponašanje.
kad mi možemo očekivati da nam ta "umjetna inteligencija" napokon riješi probleme koje mi ne možemo...a ne to da ja nacrtam pišu i onda mi AI kaže da ne može generirati slike jer je sadržaj neprimjeren a taj isti AI kad se korisrti u vojne svrhe neće se pobuniti
ma vidi ti to...do nazad prije par dana...AI je budućnost...AI ovo...AI ono...iskače iz paštete...sad kad se pojavila konkurencija za puno manje kuna...odjednom su svi zabrinuti...ono znaš koliko daleko je ispiranje mozga došlo kad i plenky priča o AI...ono u emisiju dobro jutro hrvatska imaju tu temu
Inteligencija (lat. intellectus) mentalna je karakteristika koja se sastoji od sposobnosti za učenje iz iskustva, prilagodbe na nove situacije, razumijevanja i korištenja apstraktnih pojmova i korištenja prethodnih znanja za snalaženje u novoj okolini u kojima ne pomaže stereotipno nagonsko ponašanje.
kad mi možemo očekivati da nam ta "umjetna inteligencija" napokon riješi probleme koje mi ne možemo...a ne to da ja nacrtam pišu i onda mi AI kaže da ne može generirati slike jer je sadržaj neprimjeren a taj isti AI kad se korisrti u vojne svrhe neće se pobuniti