picajzla0707 sub 11.1.2025 00:51
Veliki Brat kaže...

Pametna i super sabrana zena!

da se okliznula i završila pod kotačima vlastitog auta, rekli bi da je glupa i super uspaničena

ne čini se baš da je bila na rubu provalije da je morala iskakati na taj način

picajzla0707 sub 11.1.2025 07:21
Veliki Brat kaže...

Da je baba musko... Fizika ne funkcionira na taj nacin.

nego na koji, kad se izbacuje van ne treba joj puno da joj noge skliznu pod auto i da je dohvate zadnji kotači

nebitno, možemo sad dovijeka štbkbb, da se ozlijedila nitko ne bi rekao da je pametna i snalažljiva

dosta je ljudi stradalo koji su ispali ili iskočili iz auta, čak i kad su padali niz velebit

meni su kolege tako nastradali, oni u autu nedirnuti, malo ugruvani, oni koji su ispali mrtvi, a auto se okretao 20 puta kad su sletili

Stric_Jura sub 11.1.2025 11:45

... a nitko ne vidi ružičastog slona nasred sobe?

u tom malom clipu imate još 4 auta sa strane na travi, manje više kamioneti, SUV , koji počesto imaju  i 4x4 pogon koji ipak osiggurava veću trakciju...

samo isto tako u Murrici nema spoznaje o činjenici da postoje i zimske gume, a kako im je auto sve, bitno je da se vozi...

na parkiralištu Walmarta sam vidio neku njihovu mini-limuzinu (dakle ne 911 Turbo) s naočigled različitim promjerom guma na 1 kotaču, malo sam zagledao i imao je 3 različite gume po dimenzijama i proizvođaču...

zeryx sub 11.1.2025 12:29

meni to izgleda kao da je overreacting...

koliko vidim nije ni blizu nikakve provalije nego iskace iz auta i pusta ga da nekontrolirano ide dalje... auto je otisao na travu i mogla je na travi pokusat zaustavit ili skrenuti. na dnu kadra se vidi jos jedna cesta, sta da je taj auto nekontrolirano otisao tamo i pokupio nekoga...