Mancera sri 8.1.2025 09:58

Pixel 9 Pro bio na talijanskom Amazonu 920 eura bas donedavno. Po meni jedini logican izbor u Android sferi za sve koji traze novi mob do 1000 eur. Jednostavno, nakon sto probas Pixel, više nema povratka na ista drugo.

lllnuclearlll sri 8.1.2025 13:47
bruno1026 kaže...
Hiljadu eura ću dati za mobitel kad će me moći oralno zadovoljiti ili kad će zbog inflacije vrijediti kao neki današnji od 200-300 eura.

Za 8-10 mjeseci moći će se kupit za 50% trenutne cijene na oglasniku. Kao i sad Honor Magic 6 Pro, S24 Ultra i slični... Mobiteli su valjda najgora stvar za kupovat kad izađu od svega što postoji, vrijednost ode za 50% u manje od godinu dana.

Originalni_manic sri 8.1.2025 14:19
lllnuclearlll kaže...
bruno1026 kaže...
Hiljadu eura ću dati za mobitel kad će me moći oralno zadovoljiti ili kad će zbog inflacije vrijediti kao neki današnji od 200-300 eura.

Za 8-10 mjeseci moći će se kupit za 50% trenutne cijene na oglasniku. Kao i sad Honor Magic 6 Pro, S24 Ultra i slični... Mobiteli su valjda najgora stvar za kupovat kad izađu od svega što postoji, vrijednost ode za 50% u manje od godinu dana.

Androidi. iPhone cini mi se bolje drzi vrijednost.

Memphis sri 8.1.2025 18:22
zuper kaže...
Ja sam polovni OP 12 od 512GB pola godine star na oglasu uzeo za 550 eura.
A cijeli BBK je najbolje uzimati preko Tradingshenzhen. Tamo će 13 sa Oxygen biti između 700 i 800 eura

To su kineske verzije zato su povoljnije.

Memphis čet 9.1.2025 00:04
zuper kaže...

Ali je flashan global ROM pa nije dealbreaker.

Hardverski su potpuno jednaki

Krivo, nisu kineske verzije nemaju esim. Tak da ti esim neće radit ako uzmeš kinesku verziju sa globalnim romom. I druga stvar postoji mogućnost pojave region locka.

zuper čet 9.1.2025 00:26

OK ako je baš eSIM bitan...

Na Tradingshenzhen je baš sve napisano za svaki model što se dobiva, a što gubi.

Region lock nema, to već sad piše za OP 13. Još je rano za Oxygen verziju, ali bit će.

Osim toga ima tamo Q&A odjeljak kao i iskustva kupaca.

Najveća mana je samo godina dana garancije

Memphis čet 9.1.2025 00:49

Naravno da je bitno jer je to flagship a esim sve traženiji.
Piše i na plotu. Garancije nema, kao imaš je tu koju ti daje trgovac al ju ne možeš ostvarit. A i nitko ga sigurno neće slat nazat u kinu ili francusku (od kuda već šalju) jer mu se to neisplati.

lllnuclearlll pet 10.1.2025 13:12
zuper kaže...

OK ako je baš eSIM bitan...

Na Tradingshenzhen je baš sve napisano za svaki model što se dobiva, a što gubi.

Region lock nema, to već sad piše za OP 13. Još je rano za Oxygen verziju, ali bit će.

Osim toga ima tamo Q&A odjeljak kao i iskustva kupaca.

Najveća mana je samo godina dana garancije

Na Shenzenu nisu uključeni PDV i Carina... A naplatit će vam sigurno barem PDV, znači 25% veća cijena, a to dođe vrlo blizu cijene koja će biti ovdje u trgovini.