učo čet 2.1.2025 11:28

Koji mulac od vozača, voziti automobil po snijegu i ledu sa stražnjim pogonom bez zimskih guma. To samo seljačine rade, bitno je da je Porsche, a to što ima ogromne šanse da se razbije nikom ništa. Šteta što ga nije ćapila prometna policija i propisno kaznila, jedino tako će naučiti. 

zd1400rt čet 2.1.2025 13:32

Ovo se može i sa zimskim gumama ako ne znaš voziti. Ovdje je vidno da vozač/ica misli da će se izvuću nabijanjem gasa što izaziva kontra efekt.

Što niži okretaji u što većem stupnju prijenosa. Tako sam prošao cijele Plitvice u još gorim uvijetima na ljetnim gumama bez problema.

Horned Reaer pet 24.1.2025 07:23

meni nije jasno da takve budale ako već znaju da nemaju ni gume ni auto za zimske uvjete jednostavno ne stanu na neko odmaralište, prenoće ako treba i čekaju da se situacija rješi. 

Mislim na ovaj način ugrožavaju i sebe i tudje zivote i taj svoj auto skupovjeni. Mislim budala nikada dosta

nikonja pet 24.1.2025 08:23
zd1400rt kaže...

Ovo se može i sa zimskim gumama ako ne znaš voziti. Ovdje je vidno da vozač/ica misli da će se izvuću nabijanjem gasa što izaziva kontra efekt.

Što niži okretaji u što većem stupnju prijenosa. Tako sam prošao cijele Plitvice u još gorim uvijetima na ljetnim gumama bez problema.

Dokaz kako neki ljudi nikad ne prestaju sanjat... i ja sam isto bez ikakvih guma sa fićom na aerodromu poletio, napravio krug oko Zagreba i spustio se na Jarun, popio pivu i otiša na burek... pa se probudio... 

Šta nečeš sve ovde pročitat???