Hoće li ovaj Božić proći bez većeg skoka cijene bi
Vezano uz: Hoće li ovaj Božić proći bez većeg skoka cijene bi

U slucaju globalne disrupcije interneta bitcoin ce vrjediti kao i tvoji novci na banci, dakle u istom si problemu kao i onaj sa bitcoinom.

Hoću bitcoine od Santa Klausa za ispod bora, ove godine !

Ne bih se slozio, omrazeni fiat se koristi u gotovini, a btc nema pandama u fizickom obliku.

Ne bih se slozio, omrazeni fiat se koristi u gotovini, a btc nema pandama u fizickom obliku.
Jedino fiat iz čarape ili ispod madraca... onaj u banci tamo ostaje bez neta... to je kolega rekao. Vidim ja da se ti ne sjećaš bivše juge i vrijednosti novca na računu kad ne možeš do njega.

Nesto se sjeku podmorski internetski kabli u zadnje vrijeme, pa je nagradno pitanje koliko vrijedi btc u slucaju globalne disrupcije interneta.
Vrijedit če isto kao i tvoja lova u banci ili bankomatu. 100% ništa.
Drugim riječima, nebuš mogel doč do para.
Di više možeš doč u dučan i kupit nešto ako internet ne radi?
Nigdje.
Ja radim u dučanu, ako internet ne radi, mi ne radimo.
Ključ u bravo, zatvoreno.

paragon blok i udri

Sreća pa imam vrt tako da sam siguran . Ako nestane struje trampat ću svoj krumpir koje će vrijediti kao sad bitkonj i bit ću baja 💪😜

Ako nema interneta na pola sata onda je tako, ali zamisli da ga nema tipa elementarna nepogoda na Floridi/Juzna Karolina od prije koji mjesec.
Nesto se sjeku podmorski internetski kabli u zadnje vrijeme, pa je nagradno pitanje koliko vrijedi btc u slucaju globalne disrupcije interneta.